More


  Oarul îşi pierde “vedetele“

  - Advertisement -

  oar

  Liderul la zi al Ligii a IV-a Elite a rămas în această iarnă fără câţiva dintre jucătorii de bază. Patru dintre cei mai buni fotbalişti de la Someşul Oar nu vor mai evolua în retur la echipă.

  S-a renunţat la atacantul Adrian Marinaş, fost jucător la echipe de Liga a II-a şi a III-a, iar George Petcuţ s-a reîntors acasă, la Arad. În plus, Gabriel Cădar a fost inclus de Olimpia în lotul lărgit, pentru sezonul 2015 şi va face pregătirea de iarnă cu gruparea “fanion“. În cazul în care antrenorii Csik şi Dragomir vor fi mulţumiţi de randamentul său, îl vor păstra în lotul de Ligă a II-a. Fundaşul de bandă, Eugen Hanus a preferat să lasă fotbalul pentru un loc de muncă în Germania. Chiar şi aşa, managerul Zsolt Maiorciac este optimist, iar echipa se află în discuţii avansate cu şase jucători care ar putea evolua din primăvară la Oar. “Am rămas fără câţiva jucători exponenţiali. Dar suntem în discuţii cu mai mulţi jucători care şi-au exprimat dorinţa de a juca la Oar. Vom încerca să aducem fotbalişti care să îi înlocuiască cu succes pe cei care au plecat, pentru a rămâne o echipă de top. Echipa se va reuni pe 27 ianuarie, la ora 16.00, la terenul sintetic de la şcoala Bălcescu-Petofi, când vom avea în mare lotul definitivat“, a completat Maiorciac.

  Someşul Oar ocupă primul loc al Ligii a IV-a Elite cu 32 de puncte, urmată de FC Olimpia II cu 25 de puncte (un joc mai puţin disputat) şi de Luceafărul Decebal cu 24, care s-a despărţit însă de golgeterul Ionuţ Dănilă, care a revenit în pregătiri la Olimpia.
  D. Chiorean  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img