More


  Olimpia joacă primul amical din 2015, cu FC Zalău

  =

  Olimpia îşi începe azi seria meciurilor de verificare iar primul adversar vine din liga a 3-a. Galben-albaştrii vor întâlni pe FC Zalău într-un duel ce va începe la ora 13 şi se va disputa în Ungaria pe terenul sintetic de la Nyirbator.

  Antrenorii Tibi Csik şi Lulu Dragomir vor face deplasarea cu un lot din care vor face parte mai mulţi jucători de la echipa a doua, cei doi tehnicieni vrând să vadă la lucru noua generaţie de la club. Lot: Şuta şi Fila -portari, Burlacu, Mureşan, Micaş, Onicaş, Faur, Dănilă, Rus, Cădar, Bic, Paul C., Lukacs, Ciul, Gulya, Donca şi Teut – jucători de câmp. Teut e un jucător venit în probe de la Chiajna şi care a evoluat şi la juniorii de la Sampdoria. De asemenea se vehiculează posibilitatea revenirii la Olimpia, sub formă de împrumut, a lui Denis Lemac, jucător aflat sub contract cu Dinamo şi care a evoluat în toamnă pentru Concordia II.

  Altfel, lotul Olimpiei se antrenează în această săptămână mai mult la baza sportivă de la Rania urmând ca de luni echipa să plece în cantonament la Ocna Şugatag. Interesant e că şi adversara de azi a galben-albaştrilor se va afla în pregătire centralizată la Ocna Şugatag de săptămâna viitoare.

  Sâmbătă Olimpia va susţine un alt meci de verificare, la Beltiug cu FCM Baia Mare, urmând ca pe perioada şederii la Ocna Şugatag elevii lui Csik şi Dragomir să joace un amical şi cu CSM Sighetu Marmaţiei.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img