More


  Olimpia şi-a luat jucător de Liga Campionilor

  =

  1

  Olimpia a dat lovitura pe piaţa transferurilor şi a reuşit să-l aducă acasă pe jucătorul de bandă stânga, Adrian Sălăgeanu.

  Crescut la Olimpia Satu Mare, Sălăgeanu are în palmares 168 de meciuri jucate în Liga 1 pentru Gloria Bistriţa, Oţelul, FC Vaslui şi ASA Târgu Mureş. Are 20 de goluri marcate în primul eşalon şi în 2011 a câştigat campionatul şi supercupa cu Oţelul Galaţi, echipă pentru care a bifat şi 6 meciuri în Liga Campionilor. Pentru FC Vaslui a jucat de patru ori în Europa League iar până la cei 32 de ani pe care –i va îmlini în aprilie se poate mândri şi cu trei prezenţe în echipa naţională a României.
  Preşedintele Olimpiei, Dan Băbuţ a fost cel care l-a prezentat oficial ieri pe Sălăgeanu într-o conferinţă de presă la stadion.
  “Cu siguranţă că e un câştig mare pentru noi revenirea acasă a lui Sălăgeanu. După cum ştiţi am avut probleme pe banda stângă în acest sezon şi acum cred că le-am rezolvat“, a spus Dan Băbuţ care a mai promis şi alte surprize legate de transferuri la Olimpia în această perioadă.
  Adrian Sălăgeanu a recunoscut că a ales cu inima când a semnat cu Olimpia dar e convins că nu e un pas înapoi că va evolua în liga a 2-a. „Olimpia m-a format ca jucător şi cred că acum a venit momentul să dau şi eu înapoi din ce am primit aici ca junior. Îmi doresc ca în cariera mea să mai apuc să joc în Liga 1, cu Olimpia „ a punctat Sălăgeanu care a semnat un contract valabil pe un an şi jumătate cu gruparea fanion a judeţului.Sălăgeanu a amintit că a refuzat oferte de la echipe de liga 1 pentru a veni la Olimpia Satu Mare. De altfel de serviciile lui Sălă s-au interesat în această iarnă Dinamo Bucureşti şi ACS Poli Timişoara.
  Legat de despărţirea de ASA Târgu Mureş, Sălăgeanu a amintit că aceasta s-a produs nu din motive medicale. “Am avut o accidentare la Târgu Mureş dar nu acesta a fost motivul pentru care am plecat de acolo. Prefer să nu mai vorbesc de acea perioadă pe care o consider nefericită din cariera mea”, a amintit Adrian Sălăgeanu care nu a uitat şi de momentele frumoase petrecute la nivelul Ligii 1.
  “Meciul cu Poli Timişoara în care matematic am luat titlu rămâne cel mai important al carierei. Apoi nu voi uita primul meci din grupele Ligii Campionilor când am luat şi cartonaş roşu sau duelul cu Rooney. Iar la Vaslui după meciul cu Inter am stat la antidoping cu Zanetti…Sunt momente pe care nu am cum să le uit”, a povestit noua achiziţie a Olimpiei.
  Sălăgeanu va intra de azi în programul noii sale echipe la care fostul său coleg de la Olimpia din 2004, Tibi Csik e acum antrenor!
  Olimpia va juca miercuri la Nyirbator primul amical din acest an cu FC Zalău urmând ca sâmbătă la Beltiug să întâlnească pe FC Baia Mare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img