More


  oredana Chivu le arata fundul fanilor ei! Fosta “pacatoasa” a fost pozata goala in pat

  =

  5

  Proaspat concediata de la emisunea lui Dan Capatos, Loredana Chivu face si ea ce poate ca sa nu intre in anonimat. Si cum printre lucrurile la care se pricepe cel mai bine se numara si dezbracatul, Loredana a trecut la fapte.

  Fosta “pacatoasa” s-a lasat pozata in toata splendoarea ei si le-a arata fanilor virtuali…fundul. Blonda s-a bagat in pat, insa s-a pus pe o parte, astfel incat sa-si scoata fesele in evidenta, dupa care “motor”! A realizat cateva poze sexy intr-un apartament, acestea fiind facute, cel mai probabil, de un barbat.

  Dupa terminarea sedintei foto, Loredana a postat imaginea pe un site de socializare.

  Vedeta lui Salam

  Loredana Chivu, ramasa recent fara job, este vedeta videoclipului si nu este deloc rolul cu care ne-a obsinuit. Fosta asistenta nu danseaza in videoclipul lui Florin Salam, ci joaca rolul unei femei care sufera din dragoste. mbracata provocator, cu o rochie neagra, Loredana traieste melodia cantata de Salam si se mandreste cu noul ei contract! Fanii au primit foarte bine aceasta veste si au felicitat-o: “Hohooo. Ce frumoasa e. Abia astept sa o ascult. Foarte frumos refrenul”, “Este cea mai frumoasa melodie din acest an”, “Super melodia, iar tu esti foarte frumoasa”  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img