More


  Ponta: Mi se pare sordid să discutăm acum despre locuința lui Băsescu; puțină modestie nu i-ar strica

  =

  1

  Premierul Victor Ponta a apreciat luni seară drept “sordid” să se discute în această perioadă despre locuința de protocol care trebuie să îi fie acordată fostului președinte Traian Băsescu.

  “Mi se pare cel puțin sordid să discutam acum despre locuința lui Traian Băsescu. Oamenilor li s-au luat pensiile și salariile, iar noi acum ne facem griji despre unde va locui Traian Băsescu din banii statului? Puțină modestie nu i-ar strica, pentru că nici cetățeni din România care au muncit mai mult ca domnul Băsescu nu beneficiază de așa ceva”, a postat premierul pe contul său de Facebook.

  Fostul președinte Traian Băsescu a trimis Guvernului o plângere administrativă prealabilă în care avertizează că se va adresa instanțelor judecătorești dacă nu i se acordă în folosință gratuită o locuință de protocol, cu destinația de reședință și un cabinet de lucru, drepturi care i se cuvin în calitate de fost șef al statului.

  ‘Subsemnatul Băsescu Traian, în calitate de fost șef al statului român, în temeiul art. 1 alin. 1, art. 2 lit. g, h, i, m și n, respectiv art. 7 și art. 8 din Legea nr. 554/ 2004 privind contenciosul administrativ, formulez prezenta Plângere Administrativă Prealabilă împotriva refuzului autorităților de atribuire a folosinței gratuite a unei locuințe de protocol, cu destinația de reședință și a unui cabinet de lucru, drepturi care mi se cuvin în calitate de fost președinte al României’, se arată în plângerea lui Traian Băsescu.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img