More


  Ponta: Pentru 2015-2016 continuarea programului USL este cea mai bună soluție pentru România

  - Advertisement -

  1

  Premierul Victor Ponta afirmă că Guvernul pe care îl conduce este unul social-liberal care a îndeplinit programul USL în proporție de 80% și adaugă că pentru 2015-2016 continuarea acestui program este cea mai bună variantă pentru România.

  “PSD trebuie să aibă grijă de electoratul tradițional, dar trebuie să fie totodată un partid de centru, pro business, pro oameni tineri. Guvernul pe care îl conduc este un guvern social-liberal și a îndeplinit programul USL în proporție de 80%. Cred că pentru 2015 și 2016 programul nostru este cea mai buna variantă pentru România”, a scris premierul pe pagina sa de Facebook.

  Președintele Klaus Iohannis a declarat, joi seara, că își dorește un guvern PNL, el adăugând că actuala formulă de guvernare nu poate pune în practică viziunea sa pentru următorii zece ani.

  ‘Acest Guvern a fost aici când am devenit președinte, nici nu i-am ales, nici nu îi resping instituțional, fiindcă nu este treaba președintelui să respingă instituțional un guvern, dar cu acest guvern nu văd cum să pun în practică gândirea mea pentru o Românie prosperă și puternică pentru următorii zece ani. (…) Eu îmi doresc un guvern PNL, dar trebuie să vedem cum, ce mi-aș dori, varianta optimală, și ce se poate”, a spus Iohannis la Realitatea TV.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img