More


  Ponta sprijină inițiativa lui Vâlcov de a cere ASF reanalizarea sistemului RCA pentru tineri

  - Advertisement -

  1

  Premierul Victor Ponta a anunțat că sprijină inițiativa ministrului Finanțelor, Darius Vâlcov, de a cere ASF reanalizarea sistemului RCA pentru a veni în sprijinul tinerilor.

  “Prețurile actuale sunt excesive pentru puterea financiară de care dispun aceștia, ținând cont ca mulți dintre ei sunt studenți sau la început de carieră. O mașină nu ar trebui să fie considerată un lux pe care doar unii să și-l permită”, a scris duminică premierul pe Facebook.

  Ministrul Finanțelor, Darius Vâlcov, a afirmat că polițele RCA pentru tineri sunt exagerat de mari.

  “Rog Autoritatea pentru Supraveghere Financiară (ASF) să regândească sistemul RCA în privința tinerilor sub 25 de ani. Consider că actuala realitate este una care îi pune pe tineri în dificultatea de a plăti niște polițe RCA care pot ajunge să fie chiar mai scumpe decât mașina pe care o conduc! Trebuie identificată o soluție pentru a nu pune presiune pe tineri. Sunt convins că marea parte a acestora nu își vor putea permite să plătească un RCA de peste 2.000 de lei! Am încredere că speța va fi reanalizată de către ASF, astfel încât să venim în sprijinul tinerilor și nu împotriva lor”, a scris Vâlcov pe Facebook.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img