Raliul de la Luna Şes în calendarul Campionatului Naţional de VTM!

acr

Directorul ACR Satu Mare, David Seletye, ne-a declarat că şi anul 2015 se anunţă a fi unul plin de evenimente automobilistice în judeţ. Iar reuşita de anul trecut a raliului de pe traseul de la Luna Şes i-a convins pe oficialii federaţiei să includă evenimentul în calendarul Campionatului Naţional de VTM pe 2015.

“Vom avea sigur cele cinci etape ale Campionatului de Rally Sprint. În plus Raliul de la Luna Şes a intrat în calendarul oficial şi va fi etapă a Campionatului Naţional de Viteză pe Traseu Montan (VTM) şi va avea loc pe 22 august. Nu vor lipsi etapele de CEC ORI CUP” ne-a spus David Seletye care sâmbătă i-a strâns la sediul ACR pe o parte dintre concurenţi şi colaboratori pentru o şedinţă.

“Am vrut să vedem care sunt şi părerile concurenţilor, c ear trebui îmbunătăţit la aceste competiţii şi mai ales să vedem calendarul cum îl facem”, a mai punctat Seletye care din acest an se va ocupa şi de zona Maramureşului la nivel de ACR.

De altfel există posibilitatea ca pe lângă etapele de la Carei din Centru Nou al Sătmarului şi din poligon, una dintre etapele Campionatului Naţional de Rally Sprint să se desfăşoare la Baia Mare.

Premii pentru sătmăreni la gala de la Alba Iulia
“Laurii Pilotajului Auto 2014″ a reunit pe 17 ianuarie la Alba Iulia peste 150 de participanti. Automobil Clubul Român şi-a onorat astfel tradiţia consacrată în automobilismul şi kartingul sportiv.

Festivitatea a adunat un număr record de piloţi licenţiaţi, piloţi debutanţi, care bat la porţile consacrării, organizatori de competiţii de automobilism şi karting, oficialii Comisiei Naţionale de Automobilism şi Karting ACR, directori ai sucursalelor judeţene ACR, precum şi familii, prieteni ai sărbătoriţilor.

Cum era oarecum de aşteptat printre premiaţi s-a aflat şi în acest an directorul ACR Satu Mare, David Seletye. Acesta, împreună cu fiul său Norbert a primit premiul pentru „cel mai bun echipaj românesc de la CEC ORI CUP”, atât la orientare cât şi la îndemânare.

De asemenea, toţi sătmărenii câştigători la Campionatul Naţional de Rally Sprint au avut parte de premii în cadrul galei de la Alba Iulia. Printre ei Florin Şteţca, câştigătorul clasei OPEN, Richard Majer, învingătorul la Only Open sau Alex Balogh câştigătorul la Juniori 2.

Laureaţii care au urcat pe podiumul acestei ediţii, a 25-a, consacrată sportului cu motor din România, au fost onoraţi cu numeroase plachete, cupe şi medalii din partea Automobil Clubului Român. Organizatorilor competiţiilor de automobilism şi karting le-a fost înmânată diploma de merit, conferită de preşedintele Automobil Clubului Român, pentru contribuţia adusă la dezvoltarea automobilismului şi kartingului sportiv în anul 2014.

Florin Mureşan

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

ALERTĂ! Mai avem un CAZ de CORONAVIRUS în județ. Încă un bărbat, depistat POZITIV

Județul Satu Mare se confruntă cu un nou caz de coronavirus. Dacă până acum am avut de a face cu un caz din Iași...

Un nou caz în județ! Bărbat din zona Oașului cu CORONAVIRUS.

Un nou caz de Coronavirus a fost confirmat în județul Satu Mare. Ar fi vorba de un bărbat de peste 70 de ani din...

NU UITA! La noapte ROMÂNIA trece la ora de vară! STĂM ÎN CASĂ CU O ORĂ MAI PUȚIN!

Ora de vară 2020. În această noapte , România trece la ora de vară: Ora 03:00 va deveni ora 04:00 și vom dormi cu...

Mai e puțin și trecem la SCENARIUL 4 în România! Ce măsuri suplimentare ar urma să se ia!

Numărul de infectări cu COVID-19 a crescut în România, în ultimele zile, iar autoritățile încep să se pregătească pentru scenariul 4, atunci când vor...

NORMALIZARE. Numărul celor care TRAZITEAZĂ vămile din județ, în scădere DRASTICĂ

În perioada 27.03.2020, ora 19:15 - 28.03.2020, ora 07:15, la PTF Petea, pe sensul de intrare în țară s-au prezentat 164 persoane. Dintre acestea,...