More


  Remiză albă între Olimpia şi Sighet

  =

  În cea de-a treia zi de cantonament la Ocna Şugatag, Olimpia a disputat un meci amical în compania echipei de ligă a III-a, CSM Sighetu Marmaţiei.

  Pe un teren destul de greu, cele două formaţii au remizat, 0-0. Antrenorii Tiberiu Csik şi Lulu Dragomir au folosit două echipe, câte una în fiecare repriză.

  În prima parte Olimpia a evoluat cu Anca în poartă, în linia de fund Burlacu, Mureşan, Onicaş şi Sălăgeanu, la mijloc R. Rus, Micaş, Villand şi Lukacs, iar în atac Feier şi Bujor.

  În repriza doua în poartă a intrat Fila, iar în teren au fost prezenţi Muntean, Ioniţă, Heil, Iuhas, Cădar, Schvartcopf, Tillinger, Chivari, Bic şi Faur.

  “Am încercat să dăm credit tinerilor şi celor noi veniţi la echipă. Am controlat jocul de la un capăt la altul, ne-am creat ocazii, dar mingea nu a vrut să intre în poartă. Poate şi oboseala acumulată la antrenamentele fizice şi-a pus amprenta pe evoluţia de astăzi a jucătorilor. Din păcate nu este zăpadă la Ocna Şugatag, în rest nu sunt probleme. Ne pregătim aşa cum trebuie pentru retur“, a declarat Tibi Csik.

  În rest lotul Olimpiei are programate două sau chiar trei antrenamente pe zi, iar la revenirea acasă, duminică, galben-albaştrii vor întâlni, la Baia Mare, FCM-ul pe care în week-end Olimpia l-a învins cu 1-0 pe terenul Samobil.
  Daniel C.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img