More


  Şansă pentru Cornel Ene

  - Advertisement -

  Situaţia grea de la CFR Cluj ar putea lua sfârşit. Şase jucători de bază au fost convinşi să rămână la Cluj. Alături de Ciprian Deac, Iuliu Mureşan spune că a mai convins şi alţi jucători importanţi în turul campionatului să joace şi în retur pentru CFR Cluj. Cel mai sonor nume este Mario Camora, care se pare că va rămâne până la vară, în ciuda ofertelor din Italia şi Portugalia. De asemenea, mijlocaşii Petrucci şi Muniru sau atacantul Dore vor juca la CFR şi în retur, conform spuselor preşedintelui din Gruia. “Larie, Camora, Petrucci, Suley (n.r. Muniru, Deac şi Dore, pe care îl aşteptăm să revină după Cupa Africii, sunt jucătorii care vor reprezenta scheletul noii echipei, alături de Costea, Jakolis, Jazvic”, a spus Iuliu Mureşan.

  Jucător de bază va fi însă şi sătmăreanul Cornel Ene, care a evoluat foarte puţin pentru formaţia clujeană. Acesta a profitat de situaţia nu tocmai roz de la clubul care s-a despărţit de o mulţime de străini şi fundaşul trecut şi pe la Olimpia ar urma să fie titular meci de meci în centrul apărării.

  Cum ar putea arăta CFR în retur: Mincă – Tînc (ex-Rapid, în probe), Larie, Ene, Camora – Muniru, Petrucci – Deac, Costea (Negruţ), Javzic – Dore.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img