More


  Sătmărenii au tras în străinătate

  - Advertisement -

  Scrima de la CS și CSM Satu Mare a fost implicată la sfârșitul săptămânii în mai multe concursuri internaționale, atât la spadă cât și la floretă. Le vom lua pe rând.

  În ceea ce privește Cupa Mondială de spadă masculin, cea de la Heidenheim (Germania), acolo am avut 4 sătmăreni de la CSM. Cel mai bun rezultat i-a aparținut lui Adrian Szilagyi, singurul român calificat pe tabloul principal de 64. În primul meci de pe acest tablou a fost învins de Alexander Chemykh din Kazakhstan, astfel că a terminat concursul pe locul 38 din totalul de 275. Ceilalți sătmăreni antrenați de Francisc Csiszar s-au clasat după cum urmează: Andrei Timoce – 134, Bertalan Arkosi – 139, Adrian Pop – 158.

  La Barcelona, a avut loc o etapă de Cupa Mondială la spadă feminin. Printre cele 9 românce am avut și două sătmărence. Simona Pop (Steaua) a ocupat locul 65, iar Amalia Tătăran (Dinamo) pe locul 42 din totalul de 233 de sportive.

  La Circuitul European de cadeți am avut sătmăreni la floretă masculin, la spadă feminin și masculin. Etapa a fost găzduită de Bratislava, capitala Slovaciei. Benjamin Bodo a încheiat concursul pe locul 34, iar Edwin Pop pe 122, la floretă. Sătmărenii au fost însoțiți de antrenorul Attila File.

  Spada i-a avut alături pe antrenorul Nagy Lehel. Rezultate la feminin: Csilla Nagy – 166, Melany Pfeifer – 177, Amarilisz Palai – 193, Teodora Coste – 194 din totalul de 238 de sportive. Băieții au tras duminică, vom reveni cu rezultatele lor.
  D. Chiorean  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img