More


  Scene XXX într-un liceu din România! Trei elevi au făcut sex de faţă cu colegii şi totul a fost filmat

  - Advertisement -

  5

  Trei elevi ai Liceului Tehnologic Special „Ion Pillat” din Dorohoi au fost “vedetele” unui show erotic în timpul unei pauze şi s-au dezlănţuit în faţa mai multor colegi.

  Doi băieţi de 18 ani şi o fată de 21 de ani au întreţinut raporturi sexuale în faţa colegilor, iar elevii susţin că au înregistrat cu telefoanele mobile scenele fierbinţi.

  Întâmplarea a avut loc pe 7 ianuarie, iar conducerea şcolii a aflat de cele petrecute două zile mai târziu. „Am aflat despre întâmplare pe 9 ianuarie şi am deschis o anchetă internă. Fata suferă şi de deficienţe psihice, pe când băieţii prezintă doar probleme de comportament. Este regretabil ce s-a întâmplat”, a declarat Gabriela Apetria, directoarea liceului, potrivit monitorulbt.ro.

  După această anchetă, niciun cadru didactic al şcolii şi niciun elev nu a fost sancţionat. În schimb, tinerii au intrat într-un proces de consiliere psihologică.

  „Copiii mai ies, mai merg la chioşcurile din apropiere. Ei vin de acasă cu foarte mari probleme şi e foarte greu de lucrat cu ei, trebuie să-i ascultăm, să-i îndrumăm. Iar problemele sunt mai mari cu cât ei au şi deficienţe mintale. S-a discutat cu ei, ne străduim să facem activităţi, să le fie bine, pentru că ei pricep cu mare dificultate”, a mai precizat Gabriela Apetria, potrivit botosaneanul.ro.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img