More


  Simona Halep, apariţie de senzaţie la petrecerea jucătoarelor din Sydney

  - Advertisement -

  5

  După ce a câştigat sâmbătă turneul de la Shenzhen (China), Simona Halep nu a avut timp să se bucure. A treia jucătoare a lumii a mers direct la aeroport, apoi a zburat în Australia, acolo unde va participa la turneul de la Sydney (11-17 ianuarie). Pentru că Simona simţea nevoie de puţină distracţie după săptămâna solicitantă din China, a treia tenismenă a lumii şi-a făcut apariţia la petrecerea jucătoarelor din Sydney. Românca a ales să îmbrace o ţinută elegantă, rochie neagră şi geantă plic de culoare roşie.

  Simona a mai avut o apariţie spectaculoasă la un eveniment organizat de WTA, cu ocazia turneului de la Beijing, la sfârşitul lui 2014.

  La petrecerea jucătoarelor de la Sydney a luat parte şi Martina Hingis (Elveţia), fost lider mondial, care va juca pe tabloul de dublu, alături de italianca Flavia Pennetta.

  The legend herself @mhingis stuns at the Player Party. She’s playing doubles with @flavia_pennetta at #SydneyTennis pic.twitter.com/jsVdIQyLIE

  Simona Halep, primul cap de serie, are tur liber la Sydney, turneu dotat cu 731.000 de dolari. În manşa secundă o va întâlni pe câştigătoarea meciului dintre Polona Hercog (Slovenia, 94 WTA), calificată duminică pe tabloul principal, şi Karolina Pliskova (Cehia, 23 WTA). Meciul Simonei va avea loc, cel mai probabil, marţi dimineaţă.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img