More


  Surpriza Superlativelor GNV

  - Advertisement -

  dans

  Cu peste4000 de voturi adunate în mai puţin de o lună, perechea de la Royal Dance Club , Ciprian Mariţa-Oana Bumba a terminat detaşat pe primul loc la secţiunea „sportivul anului” din cadrul sondajului realizat la finalul anului trecut de GNV. O surpriză plăcută şi o recunoaştere atât a rezultatelor foarte bune obţinute de dansatorii sătmăreni în 2014 cât şi a faptului că noua generaţie…facebook face diferenţa când vine vorba de vot online!

  Sunt vicecampioni la 12-13 ani la dans , finalişti la Cupa României, dansează împreună de un an şi jumătate şi vineri când au primit micul premiu din partea GNV au promis că „nimic nu-i va despărţi în dans”! Nu se aşteptau să primească atât de multe voturi însă Oana şi Ciprian au recunoscut că mobilizarea a fost generală printre prietenii de pe facebook. „Le mulţumim tuturor pentru că şi-au făcut timp să ne susţină. Nu ne aşteptam sincer dar ne bucurăm că am adus dansul, un sport care nu se compară cu fotbalul la publicitate, în atenţia tuturor” a spus Ciprian Mariţa cel care învaţă la Şcoala generală Lucian Blaga şi care pe lângă dans recunoaşte că rezolvă cu plăcere probleme la matematică. Partenera lui da dans, Oana, a avut şi un susţinător de seamă, pe verişorul ei Claudiu Bumba, căpitanul naţionalei de tineret a României şi component al echipei ASA Târgu Mureş. „Normal că m-a votat. În sfârşit şi dansul e în faţa fotbalului în familie” a glumit Oana care recunoaşte însă că nu-i place deloc fotbalul şi că se uită la meciuri doar dacă joacă şi Claudiu… În rest, dans, dans şi şcoală. Învaţă la Şcoala generală Grigore Moisil şi ca materie preferată a bifat biologia… „Vrem mai mult în 2015. Şi la Naţionale şi la Cupa României. Dansul e totul pentru noi, facem totul cu mare plăcere. Le mulţumim părinţilor , antrenorilor pentru susţinerea totală.Şi prietenilor de la Royal dance Club, sunt ca o familie pentru noi” au mai spus cei doi laureaţi GNV. Legat de program , Oana şi Ciprian nu au prea avut timp liber nici în vacanţă. Se antrenează zilnic, în week-end mai merg la perfecţionare la Baia Mare iar în această lună îi aşteaptă deja un prim concurs, la Budapesta.

  În această seară de la ora 20,45 veţi putea urmări un reportaj despre Oana Bumba şi Ciprian Mariţa în cadrul emisiunii Săptămâna sportivă de la Nord Vest TV. Şi un interviu cu cei doi şi cu antrenorul lor, Ovidiu Ignat!
  Florin Mureşan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img