More


  Turneu util în Ungaria

  =

  Handbal3

  Handbaliştii pregătiţi de Nicolae Istrate au participat la sfârşitul săptămânii trecute la un turneu în Ungaria, la Miskolc, pentru primele jocuri amicale din 2015. CSM a căzut în grupă cu Mezokovesd, echipă de top în liga naţională maghiară, şi Vaci, formaţie care va reveni pe prima scenă handbalistică a ţării vecine.

  Antrenorul echipei sătmărene a folosit întreg lotul avut la dispoziţie, fiind un turneu util pentru CSM, care a exersat noi scheme şi formule de joc.

  În primul meci, cu Vaci, elevii lui Istrate au pierdut cu 40-31. Au marcat pentru CSM Varga şi Olah 5, Cristescu şi Mureşan 4, Pop şi Udriştioiu 3, Mateş, Clipea şi Morar 2 şi Ungar 1. A mai intrat Santeiu, iar în poartă au evoluat Cioroiu, Pogynă şi Cutoi.

  La două ore distanţă, sâmbătă a urmat partida cu Mezokovesd. Handbaliştii de la CSM au fost învinşi cu 37-22. Aici, cel mai bun marcator a fost Olah, cu 6 reuşite, urmat de Pop – 5, Ungar, Clipea şi Morar – 3, Mureşan şi Santeiu – 1.

  A urmat duminică duelul cu Nyirbator din liga a II-a, acolo unde CSM-ul s-a impus cu 35-27. Olah şi Udriştioiu au semnat câte şase reuşite, Clipea 5, Morar 4, Mateş, Varga şi Pop 3, Ungar şi Mureşan 2, Cristescu 1. În urma rezultatelor, CSM Satu Mare a terminat turneul pe poziţia a cincea.

  Miercuri, handbaliştii au programat un nou amical, de la ora 10.00 la Satu Mare cu Academia Minaur, iar pe 3 februarie vor primi vizita celor de la CSM Oradea. Urmează ca pe 8 să se deplaseze la Nyirbator, pentru un turneu de o zi cu patru echipe participante.
  D. Chiorean  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img