More


  Un sătmărean la AS Monaco!

  - Advertisement -

  tenis-de-masa

  După un sezon bun în 2014 când s-a făcut remarcat la echipa de liga a 3-a de pe Coasta de Azur, Stella Sport Roquebrune, sătmăreanul Marius Gherghel a ajuns în atenţia celor de la AS Monaco.

  Chiar dacă recunoaşte că îi e greu ca amator să împace sportul de performanţă cu locul de muncă , Marius Gherghel a acceptat provocarea de a face un pas în faţă în carieră şi s-a transferat în toamnă la AS Monaco.

  „În campionat stăm foarte bine…am caştigat primul meci din sezonul ăsta cu 13-1…şi avem şanse mari să promovăm în divizia superioară…Eu am început să joc toate meciurile de acum din ianuarie pentru că nu am avut dreptul sa joc in prima fază deoarece eram proaspăt transferat.Acum cu noua compoziţie din echipa avem proiecte mari .În prima faza am jucat si in echipa 1 unde este foarte dificil cu jucatori foarte buni. ..” ne-a spus Marius Gherghel care recunoaşte însă că nu apucă să se antreneze cât şi-ar dori el…

  ”E greu pentru că am un loc de muncă extrem de solicitant și în plus în familie sunt mai ocupat de cînd a apărut și cel mic. ador sa mă joc cu fiul meu care pe 28 ianuarie implineşte 2 ani, în rest am reluat antrenamentele, este puţin mai greu că am şi eu deja o vârstă dar fac încă faţă cu brio la meciurile jucate până acum…sunt in echipa a 2-a in clubul AS Monaco si incerc sa urc cat mai sus cu aceasta echipa” a povestit Gherghel.

  “Imi pare bine ca m-am transferat la aceasta echipa este un alt nivel si o alta experienta…ma bucur ca pot sa ma antrenez cu jucatorii foarte buni din prima echipa, din care fac parte un indian, un spaniol, şi doi francezi… deci incet incet am sa urc si eu la un alt nivel facand antrenament cu baietii din prima echipa” a mai spus Marius Gherghel care a ținut să-și salute prin intermediul nostru prietenii și familia de la Satu Mare.

  „Le doresc tuturor sătmărenilor un an nou fericit si mai bun ca anul trecut şi sper să avem şi noi o sală polivalentă sau macar o bază sportivă modernă unde să putem invăţa copiii diferite sporturi si să putem descoperi noi talente nu doar în tenis de masă ci in toate sporturile” a mai spus sătmăreanul de la AS Monaco.
  Florin Mureşan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img