More


  Victor Ponta: Văd foamea unora care au fost în guvernul Boc

  - Advertisement -

  Victor-Ponta

  Obligaţia PSD este să-i apere pe oameni de ”cei care i-au nenorocit în 2010-2011”, a declarat, luni, premierul Victor Ponta, în deschiderea şedinţei BPN, adăugând că vede ”foamea unora care au fost în guvernul Emil Boc, au fost goniţi de acolo şi vor să vină înapoi”.

  Oamenii ne-au votat ca să guvernăm
  “Văd foamea unora care au fost în guvernul Emil Boc şi care au fost goniţi de acolo, de la guvernare, de oameni, care acum vor să vină înapoi, s-o ia de la capăt, cu ceea ce au făcut în 2010-2011. Cred că obligaţia noastră este să-i apărăm pe oameni de cei care i-au nenorocit în 2010-2011, din funcţiile pe care le ocupau în guvernul Boc”, a declarat preşedintele PSD.

  În cadrul şedinţei au fost discutate problemele privind schimbarea Constituţiei, a sistemului electoral, a legii de finanţare a partidelor, priorităţile de guvernare, cum ar fi creşterea locurilor de muncă, salarii şi pensii, precum şi proiectele politice pentru 2015. “În baza discuţiilor pe care le-am avut deja în CEx, a votului majoritar din Parlament din 15 decembrie, e foarte clar că oamenii ne-au votat ca să guvernăm, că am guvernat bine în aceşti ani şi că vom guverna şi mai bine în 2015-2016 şi cred că obligaţia noastră, şi faţă de cei care ne-au votat, şi faţă de cei care nu ne-au votat, este să guvernăm bine”, a mai spus preşedintele PSD.

  Ponta a adăugat că PSD se pregăteşte pentru alegerile locale şi legislative din 2016 şi că orice “cetăţean al României a văzut capacitatea de a guvernare cât mai bine”a formaţiunii social-democrate.

  PSD nu mai convoacă Congresul în martie, ci doar Consiliul Naţional
  Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, după şedinţa BPN, că în luna martie nu va mai fi convocat Congresul, aşa cum s-a anunţat iniţial, ci doar Consiliul Naţional, care va dezbate agenda politică a partidului până în 2019 şi unde se vor face alegeri pentru conducerea acestui for. El a spus că în 30 şi 31 ianuarie va fi convocat CExN al PSD, împreună cu grupurile parlamentare, pentru a stabili liniile prioritare, agenda politică a anului 2015 şi acţiunile parlamentare şi că la începutul lui martie va fi convocată Liga aleşilor locali PSD.

  Preşedintele PSD a adăugat că în 20 şi 21 martie va fi convocat Consiliu Naţional, care va dezbate agenda politică a PSD până 2019, va dezbate modificările la Statut şi va alege şi preşedintele acestui for. Întrebat dacă, în aceste condiţii, Congresul nu va mai fi convocat în luna martie, aşa cum s-a anunţat iniţial, Ponta a precizat că, potrivit statutului, Consiliul Naţional este forul care va convoca Congresul.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img