Victoriile aduc victorii

Baschet5

Deşi a rămas fără câteva jucătoare importante la finalul anului trecut, echipa de baschet de la CSM Satu Mare s-a impus sâmbătă în primul meci din 2015, la Cluj, cu 70-45. Elevele Adrianei Pricop, care s-a aflat şi ea pe teren mai bine de jumătate din meci, au cedat doar ultimul sfert al întâlnirii cu Universitatea.

Pe sferturi scorul a fost 7-19, 5-11, 13-27 şi 20-13 în favoarea alor noastre. Cea mai bună jucătoare a CSM-ului a fost Flavia Ferenczi, ex-jucătoarea de la U Cluj reuşind 19 puncte, 17 recuperări şi 7 assist-uri. Au mai marcat Andreea Orosz 15 puncte, Luminiţa Manta 14, Adriana Pricop şi Eniko Laza câte 7 puncte, Renata Szmutku 5 şi Bianca Voica 3. Pe parcurs au intrat şi Bianca Kiss, Diana Moldoveanu şi Valentina Bolba.

Adriana Pricop poate deveni o soluţie fiabilă, în condiţiile în care despre transferuri la echipă nici nu mai poate fi vorba.

“Am avut emoţii, pentru că am revenit după o lungă perioadă pe parchet. Sunt mulţumită de evoluţia fetelor, iar acest lucru ne dă încredere că vom mai reuşi partide frumoase. Meciul cu Braşovul rămâne deschis oricărui rezultat, vom încerca să suplinim absenţele. Suntem ca o familie, ceea ce este foarte important. Ceea ce aş putea să îmi reproşez la meciul cu U este faptul că nu am jucat mai mult cu junioarele, dar de pe parchet a fost mai greu să îmi dau seama de situaţie. Despre revenirea mea, mă bucur că a fost de bun augur, să văd însă cât mă vor ţine picioarele, totuşi, sunt conştientă că nu pot să mă bat cu jucătoarele de top din ligă“, a spus Adriana Pricop. De menţionat că Andreea Orosz şi-a revenit după ce a contactat o varicelă, căpitanul nostru nefiind la capacitate maximă.

Alături de echipă a fost şi Andreea Pop, jucătoare care a ajuns de la Cluj la Satu Mare, dar care a suferit o accidentare urâtă, care o face să nu poată încă evolua, dar şi Oana Dunca, o altă fostă componentă a grupării sătmărene.

După acest succes, bilanţul echipei din Satu Mare este de opt victorii şi tot atâtea înfrângeri, consolidându-şi poziţia a noua.

Pentru baschetbaliste urmează miercuri partida cu Olimpia Braşov, meci care se va disputa la sala Ecaterina Both de la ora 16.00. Iar sâmbătă, urmează confruntarea cu CSM Târgovişte, campioana care a pierdut surprinzător pe teren propriu cu CSU Alba Iulia, scor 59-69.
D. Chiorean

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

ORDONANȚA MILITARĂ 4. Ce MĂSURI DURE au fost luate

Autoritățile instituie izolare la locul de muncă pentru personalul esențial din sistemul energetic și vor pune la dispoziție spații de cazare pentru personalul medical,...

RESPECT. UNICARM și Vasile Lucuț, o nouă DONAȚIE FABULOASĂ. 20.000 de euro pentru lupta împotriva COVID-19

Compania Unicarm din Satu Mare, în frunte cu patronul Vasile Lucuț, a făcut astăzi o nouă donație fabuloasă. În teledonul organizat astăzi de trustul...

DECESE. Autoritățile mai anunță DOI MORȚI infestați cu coronavirus. S-a ajuns la 42 de cazuri

Autoritățile au anunțat în această seară alte două decese la persoane infectate cu Coronavirus. Numărul decedaților bolnavi de COVID-19 a ajuns la 42 în...

DECIZIE. Toți ANGAJAȚII unui SPITAL din județ, TESTAȚI. Un pacient, declarat POZITIV COVID-19

Toți angajații Spitalului Municipal din Carei vor fi testați după ce un pacient internat aici a fost declarat pozitiv Covid-19. Primarul municipiului Carei le...

CFR introduce suplimentar 11 trenuri, dar SUSPENDĂ alte 100! Care este apelul companiei feroviere pe timp de CORONAVIRUS!

  Un număr de 11 trenuri au fost introduse suplimentar, cu circulaţie zilnică, pentru a veni în sprijinul navetiştilor şi a angajaţilor companiilor cu program...