More


  Victoriile aduc victorii

  - Advertisement -

  Baschet5

  Deşi a rămas fără câteva jucătoare importante la finalul anului trecut, echipa de baschet de la CSM Satu Mare s-a impus sâmbătă în primul meci din 2015, la Cluj, cu 70-45. Elevele Adrianei Pricop, care s-a aflat şi ea pe teren mai bine de jumătate din meci, au cedat doar ultimul sfert al întâlnirii cu Universitatea.

  Pe sferturi scorul a fost 7-19, 5-11, 13-27 şi 20-13 în favoarea alor noastre. Cea mai bună jucătoare a CSM-ului a fost Flavia Ferenczi, ex-jucătoarea de la U Cluj reuşind 19 puncte, 17 recuperări şi 7 assist-uri. Au mai marcat Andreea Orosz 15 puncte, Luminiţa Manta 14, Adriana Pricop şi Eniko Laza câte 7 puncte, Renata Szmutku 5 şi Bianca Voica 3. Pe parcurs au intrat şi Bianca Kiss, Diana Moldoveanu şi Valentina Bolba.

  Adriana Pricop poate deveni o soluţie fiabilă, în condiţiile în care despre transferuri la echipă nici nu mai poate fi vorba.

  “Am avut emoţii, pentru că am revenit după o lungă perioadă pe parchet. Sunt mulţumită de evoluţia fetelor, iar acest lucru ne dă încredere că vom mai reuşi partide frumoase. Meciul cu Braşovul rămâne deschis oricărui rezultat, vom încerca să suplinim absenţele. Suntem ca o familie, ceea ce este foarte important. Ceea ce aş putea să îmi reproşez la meciul cu U este faptul că nu am jucat mai mult cu junioarele, dar de pe parchet a fost mai greu să îmi dau seama de situaţie. Despre revenirea mea, mă bucur că a fost de bun augur, să văd însă cât mă vor ţine picioarele, totuşi, sunt conştientă că nu pot să mă bat cu jucătoarele de top din ligă“, a spus Adriana Pricop. De menţionat că Andreea Orosz şi-a revenit după ce a contactat o varicelă, căpitanul nostru nefiind la capacitate maximă.

  Alături de echipă a fost şi Andreea Pop, jucătoare care a ajuns de la Cluj la Satu Mare, dar care a suferit o accidentare urâtă, care o face să nu poată încă evolua, dar şi Oana Dunca, o altă fostă componentă a grupării sătmărene.

  După acest succes, bilanţul echipei din Satu Mare este de opt victorii şi tot atâtea înfrângeri, consolidându-şi poziţia a noua.

  Pentru baschetbaliste urmează miercuri partida cu Olimpia Braşov, meci care se va disputa la sala Ecaterina Both de la ora 16.00. Iar sâmbătă, urmează confruntarea cu CSM Târgovişte, campioana care a pierdut surprinzător pe teren propriu cu CSU Alba Iulia, scor 59-69.
  D. Chiorean  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img