More


  Zăvoranca şi-a arătat chiloţeii la ziua Ralucăi Macovei

  =

  5

  Oana Zăvoranu a fost maestra de ceremonii la ziua prietenei ei, Raluca Macovei! Bruneta i-a organizat celei mai bune amice o petrecere surpriză într-un club din Capitală. Zăvo a avut o apariţie incendiară printre invitaţii care nu ştiau ce să facă mai întâi, să o felicite pe sărbătorită sau să admire ţinuta “zebră” cu vedere directă la bikinii minusculi ai actriţei.

  Petrecere mare, joi seară, într-un club din Centrul Vechi al Capitalei. Sărbătorita a fost Raluca Macovei, buna prietenă a Oanei Zăvoranu. În timp ce, Raluca habar nu avea ce urma să se întâmple, fosta actriţă de telenovele punea totul la cale în cel mai mic detaliu. De săptămâni întregi, Zăvo a făcut şi refăcut lista de invitaţi la petrecere, dar efortul ei a meritat din plin. Surpriza a fost una pe măsură, pentru că Raluca a rămas “mască”!

  oana zavoranu tinuta sexy mulata provocatoare chiloti ziua ralucai macovei

  Raluca Macovei a rămas fără cuvinte când a văzut ce i-a pregătit Oana
  foto: Sever Gheorghe

  A intrat în club, iar acolo o aşteptau invitaţii care veniseră încărcaţi cu flori şi cadouri. Încă de la intrare, prietenei Oanei i s-a cântat “La mulţi ani” şi i s-a adus un tort personalizat cu fotografia ei. Emoţionată, bruneta şi-a strâns în braţe prietena şi i-a poftit pe invitaţi la mese. Atenţia lor a fost, însă, îndreptată către Oana Zăvoranu, care a defilat mai ceva ca pe podium.

  oana zavoranu tinuta sexy mulata provocatoare chiloti

  Oana le-a invitat la chef pe actriţa Eugenia Şerban şi pe Mariana Roşca
  foto: Sever Gheorghe

  Îmbrăcată cu o salopetă extrem de sexy, prin care i se vedeau chiloţeii, Zăvoranca i-a făcut pe toţi să stea cu ochii pe ea mai ceva ca pe butelie. Prin ţinuta mulată şi transparentă, cu impreimeu “zebră”, Oanei i s-a văzut tot ce avea pe dedesubt! Piesa vestimentară i-a pus brunetei bustul generos în valoare, dar şi trupul tras prin inel. După ce s-au obişnuit cu “peisajul”, invitaţii au încins o distracţie de zile mari.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img