More


  33 de femei, printre care Daniela Crudu, Mădălina Pamfile şi alte asistente TV, audiate într-un dosar de proxenetism

  =

  5

  Daniela Crudu, Mădălina Pamfile, Simona Traşcă şi alte zeci de persoane, majoritatea femei, sunt audiate, joi, la Secţia 19 din Capitală, într-un dosar de proxenetism, potrivit unor surse judiciare. Şase femei au fost reţinute în dosarul de proxenetism în care poliţiştii şi procurorii Parchetului Sectorului 5 au ridicat, joi, 33 de persoane, între care şi mai multe asistente TV, potrivit unor surse din judiciare.

  Conform anchetatorilor, şase persoane au primit ordonanţă de reţinere, urmând ca vineri sa fie prezentate magistraţilor Judecătoriei Sectorului 5 cu propunere de arestare preventivă.

  Potrivit sursei citate, din grupare ar fi făcut parte opt femei, toate prostituate de lux, care ar fi intermediat întreţinerea de relaţii sexuale contra cost pentru alte 25 de tinere, “sumele câştigate fiind în jur de 1.500 – 2.000 de euro pentru fiecare raport sexual înlesnit”.

  Din cele opt suspecte, poliţiştii au găsit, joi, numai şapte, ultima fiind căutată de autorităţi.

  Conform anchetatorilor, proxenetele racolau clienţi din cluburile de lux şi întreţuneau cu aceştia relaţii sexuale contra unor sume care variau, de obicei, între 5.000 şi 6.000 de lei. Cu această ocazie, ele spuneau clienţilor că le pot aranja partide de sex contra cost şi cu alte femei, printre care şi unele starlete TV.

  În total peste 40 de persoane, majoritatea femei, între care şi mai multe asistente TV, sunt audiate de poliţişti.

  Dosarul de proxenetism este coordonat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, care au început urmărirea penală in rem, au precizat pentru Mediafax surse judiciare.

  Printre femeile audiate se numără Simona Traşcă, Daniela Crudu şi sora acesteia, Ana Maria, Mădălina Pamfile, Diana Gureşoaie şi Rellys Tonu.

  Poliţia Capitalei precizează că au fost audiate 33 de femei, pentru verificări cu privire la săvârşirea unor infracţiuni de proxenetism, în perioada august 2013 – ianuarie 2015. Gruparea de proxenetism a fost supravegheată în perioada august 2014 – ianuarie 2015, de poliţişti şi de Parchetul de pe lângă Judecătoria sectorului 5.

  În urma verificărilor, a reieşit că aceste femei au întreţinut relaţii sexuale cu diverşi bărbaţi, pe bani sau alte foloase materiale.

  „Această activitate a fost înlesnită de opt femei, stabilindu-se că, pe lângă faptul că au întreţinut rapoarte sexuale pentru care au obţinut foloase patrimoniale, au înlesnit altor 25 de femei întreţinerea unor rapoarte sexuale, sumele câştigate fiind în jur de 1.500- 2.000 de euro pentru fiecare raport sexual înlesnit”, arată comunicatul Poliţiei Capitalei.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img