More


  A ajuns un derby…

  - Advertisement -

  Baschet12

  Nu şi-au revenit bine după deplasarea lungă de la Alexandria că baschetbalistele de la CSM Satu Mare joacă din nou astăzi. Adversara elevelor lui Adriana Pricop este CSM Oradea, echipă care ocupă poziţia a 12-a în Liga Naţională.

  Din păcate, acest meci poate fi numit “derby“, un meci între locul 9 şi locul 12. Asta pentru că echipa sătmăreană trece printr-un regres, nu pentru că adversarele de la Oradea au jucătoare de top. Iar prin diferite anturaje, conducerea se laudă că e cea mai profesionistă din istoria CSM-ului, club finanţat din bugetul local!

  Dar echipa sătmăreană îşi doreşte foarte mult victoria, care o menţine pe locul nouă până la finalul sezonului regulat. Rămâne însă de văzut ce se va întâmpla în play-out, pentru că de play-off nu mai poate fi vorba demult.
  Conducerea clubului a pregătit însă o surpriză. La echipă va sosi joi o jucătoare din America, după ce Diana Moraru, adusă de la Danzio Timişoara, se pregăteşte de luni alături de gruparea sătmăreană. Pe numele său Chelsey Levingston Simon, sportiva a jucat până în iarnă în campionatul Poloniei, de unde a plecat din cauze financiare. Joacă pe postul de pivot, are peste 1.90 înălţime şi 22 de ani. Este fiica fostului mare baschetbalist Cliff Simon, care a jucat alături de Michael Jordan la Chicago Bulls.

  Acest “derby“ de Nord-Vest se joacă azi de la ora 16.00, la sala Ecaterina Both şi contează pentru etapa a 22-a a Ligii Naţionale. Iar arbitrii confruntării sunt Vlad Potra şi Ionuţ Morar, observator FRB Doru Vinaşi, toţi trei din Cluj-Napoca.
  Daniel C.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img