More


  Acum, un meci fără miză

  - Advertisement -

  Baschet2

  La fel ca voleiul, şi baschetul de la CSM Satu Mare joacă în deplasare. Va fi o deplasare nu tocmai lungă, la Alba Iulia, un adversar de top al Ligii Naţionale, echipă care se bate pentru Final Four.

  Delegaţia sătmăreană a pornit spre Alba Iulia în această dimineaţă, la ora 8.00. Vor lipsi Teodora Vasile, care are ceva probleme la umăr, Diana Moldoveanu care se află în pregătire cu lotul U 18 şi Bianca Voica, pe care varicela o ţine departe de baschet. Referitor la Andreea Pop, sportiva care a avut o intervenţie chirurgicală la ligamente, a început alergările, urmând să poată fi folosită luna viitoare.

  Din staff-ul tehnic va face parte antrenorul secund Lavinia Năstruţ şi antrenorul-jucător Adriana Pricop, iar pentru acest meci, CSM se va baza pe Flavia Ferenczi, Eniko Laza, Diana Moraru, Renata Szmutku, Valentina Bolba, Luminiţa Manta, Adriana Pricop, Bianca Kiss, Anamaria Kadar şi noua achiziţie, americanca Livingston Simon Kelsey Domiana.

  Fetele au făcut aseară ultimul antrenament înainte de această confruntare, după ce joi au primit liber pentru a se recupera după meciul solicitant cu CSM Oradea şi după deplasarea lungă de la Alexandria.

  Dacă în urmă cu mai multe sezoane acest joc reprezenta un duel de referinţă în Liga Naţională, acum Alba Iulia este clar favorită. Însă şi alte formaţii de top au avut sezoane ratate, aici ne referim la Târgovişte sau Sepsi, însă la acele echipe, conducerea şi-a asumat prestaţia slabă.

  Partida de azi din cadrul etapei 23 va începe la ora 16.00 şi va fi arbitrată de Alexandra Dincă din Bucureşti şi Amalia Marchiş din Cluj-Napoca, observator FRB, Doru Vinaşi, de asemenea din Cluj-Napoca. Se mai joacă:

  SCM Craiova – ICIM Arad
  Olimpia Braşov – CSM Târgovişte
  Sepsi Sf. Gheorghe – U Cluj
  Duminică
  Phoenix Galaţi – Danzio Timişoara
  CSM Oradea – Rapid 57-51
  CSBT Alexandria – Nova Vita Tg. Mureş 73-46

  Daniel Chiorean  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img