More


  Alexandru Botoş a părăsit liderul

  - Advertisement -

  botos

  Încă un jucător exponenţial a părăsit Someşul Oar. Antrenorul-jucător Alex Botoş a decis să îşi încheie conturile cu echipa de pe primul loc al Ligii a IV-a Elite.

  Se pare că raţiunile financiare au făcut ca fostul mijlocaş al Olimpiei să renunţe la înţelegerea cu Oarul.

  Astfel că Alexandru Botoş va juca din primăvară la Mateszalka, acolo unde va fi coleg de echipă cu alţi fotbalişti sătmăreni.

  În ceea ce priveşte echipa, marţi e programat primul antrenament. În week-end, jucătorii au avut parte şi de banchetul de final de tur, care s-a făcut acum din motive administrative, conform celor declarate de managerul Zsolt Maiorciac. Acesta a mai spus că plecarea lui Piri Botoş va lăsa un gol atât în teren cât şi pe bancă. S-a şi găsit rapid o soluţie, Istvan Nagy, din postura de director tehnic revine ca antrenor la Oar.

  “Ne pare rău că pierdem un jucător şi un antrenor care a dus echipa la baraj. Alex Botoş a realizat cea mai mare performanţă a clubului anul trecut. Am vorbit cu băieţii, par foarte încrezători şi dorinţa lor de a învinge ne face să fim încrezători. Obiectivul nostru rămâne acelaşi, de a termina Liga a IV-a Elite pe primul loc“, a spus Maiorciac.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img