More


  Argint preţios şi la fete

  =

  scrima

  Campionatele Naţionale de spadă juniori de la Craiova au continuat sâmbătă şi duminică la feminin. Prima zi a programat proba individuală, iar a doua cea pe echipe. Dacă la băieţi, CS Satu Mare a obţinut două titluri naţionale, la fete lucrurile au stat cu totul altfel.
  În prima zi, la individual, cea mai bună sătmăreancă a fost Teodora Coste, care a terminat competiţia pe şase. Sportiva a fost urmată de Sandra Pop pe 9, Amarillisz Pallai pe 11, Melany Pfeifer pe 13, Csilla Nagy pe 16, din 44 de sportive.
  Ieri s-a desfăşurat proba pe echipe. Opt echipe din Bucureşti, Craiova, Oradea şi CS Satu Mare. Aici, fetele antrenate de Francisc Csiszar şi Lehel Nagy s-au descurcat foarte bine, cucerind medalia de argint, după ce au pierdut finala în faţa spadasinelor de la LPS Craiova, 31-45. Un progres, asta după ce în urmă cu un an, CS a prins locul trei.
  Revenind la competiţie, în prima dispută, echipa sătmăreană a învins UNEFS 2 Bucureşti cu 45-24, iar apoi UNEFS 1 cu 45-38 şi s-a calificat în ultimul act. Trei medalii a cucerit secţia de spadă de la CS Satu Mare la acest Campionat Naţional de juniori. Ceea ce înseamnă că viitorul sună bine.
  De marţi, la Satu Mare se desfăşoară Campionatele Naţionale de floretă cadeţi, iar la finalul săptămânii o etapă de Circuit European, plus Cupa Satu Mare, sau, cum se vor numi din acest an, Memorialul Ecaterina Stahl şi Vasile Costa, în memoria celor doi mari campioni ai Sătmarului.
  D. Chiorean  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img