More


  Astra l-a vrut, dar n-a plătit!

  - Advertisement -

  În această iarnă, Astra a ajuns la un acord cu jucătorul Claudiu Bumba, cel care a semnat un contract cu echipa pregătită de Oleg Protasov. Mijlocaşul de 21 de ani format la Atletic 94 Satu Mare a semnat o înţelegere cu Astra şi a efectuat un cantonament cu echipa giurgiuveană.
  Oficialii echipei ASA Tîrgu Mureş au anunţat că mijlocaşul va reveni la echipă, după ce se va întoarce din stagiul de pregătire al echipei naţionale, din cauză că Astra nu a respectat înţelegerile contractuale.
  “Jucătorul Claudiu Bumba va reveni pe data de 15 februarie la ASA Tîrgu Mureş, după încheierea stagiului de pregătire din Antalya al echipei naţionale. Formaţia Astra Giurgiu nu a respectat clauzele contractuale stabilite între cele două părţi. Bumba va îmbrăca şi în retur tricoul roşu-albastru, în dorinţa de a obţine o performanţă deosebită pentru clubul nostru”, se precizează în comunicatul postat pe site-ul oficial al clubului.
  Ratarea transferului lui Bumba la Astra afectează şi clubul Atletic 94 Satu Mare care ar fi trebuit să încaseze 30% din suma oferită de gruparea giurgiuveană.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img