More


  Au urcat pe podium

  =

  hand1

  CSM Satu Mare a câştigat clar duelul din prima etapă a returului Diviziei A la handbal masculin, 37-30 cu U Cluj Napoca, şi a urcat pe poziţia a treia a clasamentului.

  Jucătorii de la CSM au intrat foarte concentraţi în meci şi au luat din primele zece minute un avans consistent, 9-4. Au urmat apoi câteva erori la construcţie şi după alte zece minute oaspeţii s-au apropiat la 12-10. Sătmărenii au strâns rândurile şi până la pauză şi-au mărit uşor avantajul la 17-14.

  Începutul părţii secunde i-a aparţinut clar portarului Lucian Cioroiu. Cu patru parade consecutive şi alte intervenţii inspirate urmate de contraatacuri tăioase, Cioroiu şi-a împins echipa spre victorie. 22-17 în minutul 35, 27-19 în minutul 45 şi apoi un categoric 37-30 la final au urcat CSM-ul peste U Cluj în clasament.

  “Echipa a făcut un meci foarte bun, îmi felicit colegii pentru modul în care au jucat şi împreună am obţinut un succes important”, a spus la final căpitanul Janos Olah. Acesta e convins că echipa poate rămâne pe podium până la finalul campionatului mai ales că atmosfera e una deosebită în lot şi s-a muncit foarte bine în această perioadă.”Ne aşteaptă meciuri grele cu Oradea şi la Craiova , sperăm să câştigăm şi aceste jocuri” a mai spus Olah care crede că în jurul acestui lot de jucători, cu două trei întăriri, CSM-ul n-ar avea probleme în a promova în liga naţională.

  Pe lângă Cioroiu s-au mai evidenţiat Clipea cu 10 goluri marcate, Morar-8, Mureşan -7 şi Ungar-6. Au mai evoluat Olah-2, Udriştoiu-1, Santeiu, Pop-1, Mateş-2, Podină.

  CSM Satu Mare va juca sâmbătă 21 februarie în deplasare la SCM U Craiova.

  Florin Mureşan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img