More  Bătuţi de Sânmartin în ziua lui „SânValentin”!

  oli2

  Olimpia II Satu Mare a pierdut amicalul de sâmbătă, scor 1-5, cu formaţia de liga a 3-a din Bihor, CSC Sânmartin.

  După un început foarte bun de meci în care Lukacs a deschis scorul în minutul 10 , elevii cuplului Mircea Bolba-Cristi Popa au avut apoi o parte secundă groaznică în care s-au văzut depăşiţi la toate capitolele de adversari. „Sunt tineri şi poate i-a lovit Cupidon de Sfântu Valentin”, a glumit de pe margine un suporter bihorean prezent la meci.

  Pentru echipa gazdă au marcat Sebastian Zadori 35 şi 71, Gheorghe Popescu 37 şi 65 şi Leo Jurcă 83.

  Şi antrenorul Mircea Bolba s-a arătat oarecum surprins de căderea elevilor săi de după minutul 35. „Am început foarte bine, băieţii au jucat un fotbal de calitate până prin minutul 35 după care nu-mi explic încă ce s-a întâmplat. E adevărat că a fost primul amical în această formulă pentru noi şi a trebuit să improvizăm în defensivă, dar asta nu scuză evoluţia noastră din partea a doua” a spus antrenorul celor de la Olimpia II. Bolba e convins însă că până la startul sezonului „mecanismul” echipei se va regla şi rezultatele bune nu vor întârzia să apară.

  Olimpia II Satu Mare speră ca în această perioadă să mai găsească adversari pentru amicale şi mai ales terenuri practicabile. „Avem trei invitaţii din Ungaria , de la Fehergyarmat, de la echipe U21 a celor de la Debrecen şi de la un club de liga a 4-a de lângă graniţă. Sper să găsim resurse şi să putem onora toate invitaţiile” a mai spus Bolba.

  Olimpia II Satu Mare a jucat în formula Fila-Paul, Csik, Chiovari, Ionescu- Ciul, Donca, Lukacs, Gulya- Bâgiu, P.Pop. Au mai intrat Ulm, Pop, Muşilă, Tempfli, Nyilvan, Soproni, Ciorvaşi, Nagy, Ştef.
  Cristian Stan

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE