More


  Bronz pentru Florin Faur la cadeţi

  - Advertisement -

  faur

  La Craiova a avut loc în week-end finala Campionatului Naţional de judo cadeţi (Under 18). CS Unio Satu Mare a avut trei sportivi care au intrat pe tatami: Sabin Demian (60 kg), Mercedes Czerlau (57 kg) şi Florin Faur (90 kg).

  Dintre cei trei, cel mai bun s-a dovedit a fi Florin Faur, cel care a cucerit medalia de bronz. În prima confruntare, sportivul nostru a fost învins de un judoka de la Piteşti, prin avertisment. Pe urmă a câştigat toate celelalte întâlniri, cu sportivi din Alba Iulia, Miercurea Ciuc şi Ploieşti, ultimul meci pentru medalia de bronz.
  Mercedes Czerlau a avut alte 21 de sportive la categoria sa. Din păcate a pierdut bronzul în faţa unei reprezentante din capitală, deşi a condus cu wazari. Nici Sabin Demian nu a reuşit să urce pe podium, aşa că singura medalie de la Naţionalele de cadeţi a fost acontată de Florin Faur, care s-a aflat la ultimul campionat în postură de cadet. Delegaţia sătmăreană a fost condusă de antrenorii Mihaly Terely şi Doina Czerlau.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img