More


  Conducerea Camerei a sesizat Comisia Juridică cu alte două cereri ale DNA în cazul Elenei Udrea

  - Advertisement -

  Conducerea Camerei Deputaţilor a luat, vineri, în discuţie alte două cereri trimise de DNA, referitoare la Elena Udrea, una privind încuviinţarea urmăririi penale ca urmare a nerespectării controlului judiciar şi o alta de reţinere şi arestare preventivă pentru nerespectarea controlului judiciar.

  Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor a decis, vineri, ca şi în cazul cererilor anterioare, să le trimită Comisiei Juridice, pentru raport. ”Am avut două cereri, una din partea Procurorului General pentru un nou dosar, o nouă ridicare de imunitate pentru deputatul Elena Udrea într-o cauză strict legată de activitatea domniei sale de ministru al Dezvoltării regionale; în cea de-a doua, ministrul Justiţiei cere ridicarea imunităţii, reţinerea şi arestarea preventivă în dosarul «Gala Bute»”, a spus preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgoneadupă şedinţa Biroului Permanent.

  El a specificat faptul că cele două dosare, respectiv ”Microsoft” şi ”Gala Bute” , în care DNA a trimis diferite solicitări Camerei Deputaţilor în legătură de Elena Udrea, şi care sunt deja în lucru la Comisia juridică, au şi două cereri de reţinere şi arestare preventivă. Zgonea a spus că în cazul cererii de reţinere şi arestare preventivă, termenul pentru raport dat Comisiei juridice este de trei zile, respectiv până luni inclusiv, în timp ce raportul pentru ridicarea de imunitate nu are un termen strict, dar se va încerca şi ca acest raport să fie elaborat ”de îndată”.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img