More


  CS Satu Mare, vicecampioană la cadete

  =

  floreta

  Ziua a doua a Campionatului Național de floretă pentru cadeți a programat ieri, la Sala de Scrimă „Alexandru Csipler” din Satu Mare, proba feminină pe echipe. La start s-au prezentat șase formații, iar medaliile de aur au fost câștigate de către CSA Steaua, care a învins în finala mare pe CS Satu Mare, scor 36-27.

  După finala pierdută de Adriana Haidu în faţa Ancăi Săveanu de la Steaua, cu largul concurs al arbitrului întâlnirii, ieri fetele pregătite de Dan Şuta, Simona Surducan şi Arnold Izsaki nu au putut trece de aceeaşi Steaua, fiind nevoite să se mulţumească cu argintul. Medaliile de bronz au fost cucerite de către CSA Steaua2, care a învins în finala mică pe CSTA, scor 45-21. Echipa a doua de la CS a terminat concursul pe locul cinci, iar CS 3 s-a clasat pe şase.

  Astfel, medaliate cu argint au fost Adriana Haidu, Viktoria Jager, Alexandra Lazin şi Andreea Potor. În semifinale, fetele noastre au învins CSTA cu 43-22.

  Competiţia continuă cu proba individuală la masculin. 22 de floretişti se află la startul competiţiei, de la CS urmând să evolueze Benjamin Bodo, favorit la titlul de campion, Ştefan Chelu, Mark Fogel, David Găman, Edwin Pop şi Tudor Surducan. Sportivii sunt antrenaţi de Eva Lengyel, Attila File şi Arnold Izsaki.

  Referitor la etapa din cadrul Circuitului European de cadete care se va desfăşura sâmbătă şi duminică la Satu Mare, înscrierile s-au încheiat. Astfel, 62 de floretiste din Austria, Belarus, Cehia, Ungaria, Italia, Japonia, Rep. Moldova, Polonia, Slovacia, Ucraina şi România se vor întrece sâmbătă la proba individuală şi duminică la cea de echipe, când va avea loc şi Cupa Satu Mare, un turneu internaţional rezervat băieţilor.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img