More


  CSM a câştigat turneul de la Nyirbator

  - Advertisement -

  handbal

  Echipa de handbal de la CSM Satu Mare a participat în week-end la un turneu cu alte trei formaţii maghiare, la Nyirbator.

  În prima întâlnire, elevii lui Nicolae Istrate au evoluat împotriva maghiarilor de la Balmazujvaros. Satu Mare s-a impus cu 31-25, la pauză 15-10. Portarii Pogynă şi Cioroiu au arbitrat câte o repriză, iar lista marcatorilor a fost completată de Olah cu 8 reuşite, Mureşan şi Mateş 5, Ungar 4, Cristescu 3, Morar şi Santeiu 2, Clipea şi Udriştioiu 1. A mai intrat şi R. Pop.

  La o oră distanţă, handbaliştii de la CSM au jucat finala turneului cu formaţia gazdă, Nyirbator. Şi au reuşit să se impună cu 33-31, la pauză 18-15. Aici Olah a reuşit să marcheze 14 goluri, Clipea 6, Mateş 4, Ungar şi Morar 3, Pop 2 şi Mureşan 1. Au mai evoluat Cioroiu, Pogynă, Cristescu, Santeiu şi Udriştioiu. Nu au făcut deplasarea Varga, Cutoi şi Jurj.

  Pe lângă cupa de învingători, CSM-ul s-a mai ales cu un premiu special. Janos Olah a fost desemnat golgeterul turneului cu 22 de goluri.

  Pentru CSM, returul începe sâmbătă, pe teren propriu cu U Cluj. O victorie sătmăreană duce echipa pe locul trei în clasamentul seriei B.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img