More


  CSM, la un turneu în Ungaria

  =

  Duminică, handbalul sătmărean participă la un nou turneu amical. Localitatea maghiară Nyirbator este gazda unei competiţii cu patru echipe, printre care şi CSM Satu Mare. Acolo, echipa antrenată de Nicolae Istrate va disputa două partide, fie în sistem “fiecare cu fiecare“, sau meciuri pentru locurile 1-2 sau 3-4.

  Pentru acest turneu, se va deplasa întreaga echipă. Astfel, vor juca în Ungaria portarii Cioroiu, Pogynă şi Cutoi, respectiv Olah, Varga, Cristescu, Mureşan, Pop, Udriştioiu, Mateş, Clipea, Morar, Ungar şi Santeiu. În continuare Jurj nu poate evolua şi nu va face deplasarea.

  “Vrem să rulăm tot lotul pentru a ne face o idee cu cine voi începe returul. Mă bucur că am fost invitat la acest turneu, orice meci de pregătire este unul foarte bun şi foarte util. Referitor la retur, dacă ne impunem în primele două întâlniri terminăm campionatul pe locul trei, loc care duce la turneul de baraj pentru promovarea în Ligă“, a spus Istrate.

  Pentru CSM returul începe pe 14 februarie, atunci când primeşte vizita ocupantei locului trei în clasamentul seriei B a Diviziei A, U Cluj-Napoca.
  Daniel C.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img