More  Dan Băbuţ, la întâlnirea oficialilor din Liga a 2-a de la Casa Fotbalului

  11009054_928578090509043_50773926_n

  Prezent ieri la Casa Fotbalului la întâlnirea conducătorilor cluburilor din Liga a 2-a cu conducerea Federaţiei Române de Fotbal, preşedintele Olimpiei, Dan Băbuţ a declarat că deocamdată oficial nici Unirea Tărlungeni şi nici Fortuna Poiana Câmpina nu s-au retras din campionat.

  „Oficialii de la FRF ne-au spus că deocamdată cele două echipe nu au trimis niciun document oficial de retragere din campionat. Întâlnirea a fost una foarte bine venită şi sperăm ca împreună să găsim căile legale de finanţare a echipelor de la bugetele locale. Au fost câteva propuneri de modificare a Legii 69 care în scurt timp sperăm să intre în vigoare şi să ajute sportul de performanţă şi implicit fotbalul”, a spus Dan Băbuţ.

  Deocamdată oficial doar Unirea Slobozia s-a retras din seria 1 a Ligii a 2-a.

  „Dacă totuşi Câmpina şi Tărlungeni vor decide că nu mai pot continua atunci meciurile celor două formaţii ce au mai rămas de disputat până la vară vor fi câştigate automat cu 3-0 de adversari”, a mai completat Dan Băbuţ.

  Legat de sistemul competiţional , preşedintele Olimpiei spune că de la vară se vor menţine tot două serii în Liga a 2-a urmând ca la Adunarea Generală să se hotărască cum va arăta campionatul în eşalonul doi din ediţia 2016-2017.

  Altfel, Olimpia va susţine sâmbătă o ultimă partidă de verificare înaintea startului oficial de sezon, sâmbătă la Timişoara cu liderul seriei Vest a Ligii a 2-a, ACS Poli.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE