More


  De la Timişoara la Aarhus

  =

  lupte

  Program încărcat pentru luptătorii de la CS Satu Mare-Cetate Heracle Ardud. Şi asta cu toate că încă nu au început competiţiile oficiale. De joia trecută şi până miercuri, sportivii s-au aflat la Timişoara, în cadrul unei pregătiri centralizate. De la antrenorul Tudor Barbul am aflat că băieţii au avut parte de condiţii excelente de pregătire şi cazare, iar totul a decurs foarte bine. De ce Timişoara? Pentru că omul de afaceri moldovean Damian Răileanu, cel care i-a cooptat într-un proiect de anvergură pe luptătorii sătmăreni, a dorit cu tot dinadinsul ca sătmărenii să se pregătească acolo, şi a asigurat toate cele necesare pentru acest cantonament.

  Nu bine s-au întors de la Timişoara că delegaţia sătmăreană a pornit la drum din nou în noaptea de miercuri spre joi. Destinaţia Aarhus, Danemarca, acolo unde va avea loc un turneu foarte puternic, un mini Campionat European.

  Alături de antrenorul Tudor Barbul au făcut deplasarea zece sportivi: Raul Zarzu (29 kg), Paul Oros (32 kg), Marius Bulgăr (42 kg), Andrei Barbul (59 kg), Mădălin Bulgăr (60 kg), Adrian Pop (73 kg) şi Lenard Berei (100 kg).

  Competiţia rezervată tuturor categoriilor de vârstă se va desfăşura sâmbătă şi duminică. Iar la finalul săptămânii viitoare, luptătorii vor participa la prima competiţie oficială: Campionatul Naţional de seniori de la Cluj, dar şi la un alt turneu puternic, de această dată în Republica Moldova.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img