More


  Deplasare lungă la Craiova

  =

  Volei3

  Echipa de volei de la CSM Satu Mare a pornit vineri dimineaţă spre Craiova, acolo unde sambata de la ora 13.00 întâlneşte SCM din localitate. Echipa sătmăreană ocupă locul şapte cu 16 puncte, în timp ce craiovencele se află pe poziţia a zecea, cu 11 puncte.

  Sperăm că deplasarea lungă şi meciul epuizant de miercuri cu U Cluj-Napoca să nu fie un impediment pentru o nouă evoluţie bună şi, de ce nu, o victorie care ar fi sinonimă cu un loc de play-off pentru gruparea sătmăreană.
  Antrenorul Adrian Pricop a făcut deplasarea cu aproape tot lotul. Nu a plecat la Craiova Daiana Adamcsik şi Alexandra Molnar, care a suferit o accidentare. “Suntem încă sub euforia victoriei cu U Cluj. Dacă vom reuşi la Craiova să smulgem un punct, ar fi extraordinar. Fetele sunt conştiente că ne aşteaptă un meci dificil şi că va trebui să muncim mult pentru a scoate ceva din această deplasare“, a comentat Adi Pricop.

  Tot azi se dispută şi derby-urile etapei a 16-a, CS Volei Alba-Blaj – CS Dinamo Romprest Bucureşti, de la ora 14.45, în direct la Digisport şi CS Ştiinţa Bacău – CSM Bucureşti, de duminică, ora 17.00, tot în direct la Digisport. Etapa mai programează întâlnirile:
  ACS Penicilina Iaşi – CSM Lugoj (10 februarie)
  U Cluj – Unic Pt. Neamţ
  Medicina Tg. Mureş – CSM Târgovişte
  Dan C.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img