More


  Doar în excursie la Bucureşti

  =

  Volei2

  Voleibalistele de la CSM Satu Mare au jucat ieri în capitală în faţa unei formaţii cu state vechi în Divizia A 1, Dinamo Romprest Bucureşti.

  Nu a fost loc de nici un fel de surprize, fetele antrenate de Adrian Pricop au suferit o înfrângere, mai bine spus o corecţie usturătoare.

  În primul set sportivele de la CSM au reuşit doar 13 puncte, în cel de-al doilea 14, terminând evoluţia aşa cum au început-o, cu set pierdut tot la 13. Prea multe nu ar mai fi de spus despre acest meci pe care voleibalistele noastre trebuie să îl uite cât mai repede. Iar atenţia trebuie concentrată la a nu pierde locul de play-off, care parcă nu a mai rămas o certitudine.

  Imediat după această înfrângere, cele opt voleibaliste alături de antrenorul Adrian Pricop au plecat spre Timişoara, în vederea pregătirii partidei de sâmbătă seară cu CSM Lugoj.

  “Vom rămâne până vineri la Timişoara, unde ne vom antrena şi vom juca câteva meciuri de pregătire cu echipa din liga a doua de aici, urmând ca vineri seara să facem antrenamentul oficial şi să înnoptăm la Lugoj“, a spus Adi Pricop.

  Astfel, CSM Satu Mare întâlneşte CSM-ul din Lugoj în cadrul etapei a 20-a din Divizia A 1, sâmbătă de la ora 18.30. Un meci pe care echipa sătmăreană îl poate câştiga, pentru că, mai apoi, în ultimele două etape rămase după confruntarea cu bănăţencele, va fi foarte greu pentru a mai spera la puncte. Deoarece întâlnim alte două formaţii de top, CSM Bucureşti, pe teren propriu pe 2 martie, şi în ultima etapă a sezonului regulat pe CS Volei Alba-Blaj, în deplasare pe data de 14 martie.

  După care urmează, sperăm noi, pentru CSM, întâlnirile din play-off.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img