More


  Doar pe iarbă la Nyiregyhaza

  =

  olimpia5

  Olimpia a încheiat la egalitate , scor 0-0 amicalul jucat vineri la prânz la Cluj Napoca cu Universitatea. Antrenorul Tibi Csik s-a arătat mulţumit de evoluţia elevilor săi acesta declarând că Olimpia se putea chiar impune pe sinteticul de la Cluj mai ales că a avut trei ocazii imense.”Bujor, Faur şi Cadar ar fi putut înscrie , dar şi aşa cred că ne-am ridicat la nivelul adversarului. Puţin sunt dezamăgit că nu am evoluat pe Cluj Arena deoarece vreau ca de acum să jucăm doar pe iarbă şi nu pe sintetic.” a mai declarat Tibi Csik care e hotărât să anuleze jocul de miercuri de la Nyiregyhaza dacă partida va fi programată pe teren sintetic.

  „Luni dimineaţă voi suna la Nyiregyhaza şi sper să jucăm pe iarbă . Trebuie de acum să jucăm în condiţii asemănătoare cu cele din campionat. Meciul de la Râmnicu Vâlcea din prima etapă a anului e foarte important şi trebuie să fim 100% pregătiţi să obţinem un rezultat pozitiv” a mai spus Csik.

  Legat de situaţia accidentaţilor, Adrian Sălăgeanu va reveni de azi la antrenamente în vreme ce Marius Bălău şi Adrian Mărkuş mai au nevoie de câteva zile de program special de recuperare.

  Partida de miercuri de la Nyiregyhaza ar urma să înceapă la ora 14. Sâmbătă la Timişoara Olimpia va susţine ultimul test înaintea startlui în liga a 2-a cu liderul seriei Vest, ACS Poli.
  Florin Mureşan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img