More


  Duel pentru play-off!

  =

  oli

  Primul meci , primul duel de foc pentru Olimpia în 2015. Elevii lui Csik şi Dragomir joacă mâine la Râmnicu Vâlcea împotriva unei contracandidate la un loc de play-off, cele două formaţii fiind vecine de clasament.

  Din păcate, antrenorii Olimpiei nu se vor putea baza pe noua achiziţie Adrian M ărkuş, acesta având în continuare probleme la tendon. Adrian Sălăgeanu va face deplasarea chiar dacă nu s-a antrenat în ultimele zile din cauza gripei, în vreme ce fundaşul Marius Bălău şi-a revenit şi e apt de joc după ce a acuzat la începutul pregătirilor probleme la spate.

  “Suntem conştienţi că ne aşteaptă un meci extrem de dificil. Vrem să obţinem un rezultat pozitiv, cu o victorie la Vâlcea am fi mai aproape de play-off”, spune Tibi Csik.

  Lotul Olimpiei va porni în această dimineaţă spre Râmnicu Vâlcea şi îi are în componenţă pe Anca şi Şuta-portari, Burlacu, Munteanu, Mureşan, Bălău, Ioniţă, Heil, Iuhas, Onicaş, Micaş, Villand, Schwarzkopf, Sălăgeanu, Bic, Rus, Faur, Selagea, Bujor, Feier.

  Olimpia urcă un loc în clasament înaintea acestei etape, după ce Fortuna Poiana Câmpina s-a retras oficial din campionat.

  Firţulescu a semnat cu trupa din Zăvoi
  Dragoş Firţulescu e ultima achiziţie a celor de la CSM Râmnicu Vâlcea.
  “E clar, CSM Râmnicu Vâlcea avea nevoie de mine, eu aveam nevoie de CSM. Voi da totul pe teren pentru îndeplinirea obiectivului de accedere la turneul de play-off. Am fost la multe meciuri în Zăvoi şi ştiu că publicul este unul cald, sper ca vâlcenii să mă adopte rapid” a declarat Firţulescu pentru site-ul oficial al echipei vâlcene. Firţulescu are 26 de ani şi evoluează pe banda stângă. În România a mai jucat la cluburi ca Universitatea Craiova, FCM Târgu Mureş sau Jiul Petroşani iar în străinătate la Alki Larnaca (Grecia) şi Kaposvari (Ungaria).

  Olimpia II a câştigat la Fehergyarmat
  Echipa a doua a Olimpiei, ce evoluează în Liga a 4-a elite, a jucat miercuri după amiază un meci amical în Ungaria. Elevii lui Mircea Bolba s-au impus clar la Fehergyarmat, scor 4-1, în faţa formaţiei de liga a 4-a din localitate. Pentru galben-albaştri au punctat Gulya, Tamas şi Paul Cristian (2).

  “Un meci bun de pregătire. Aşteptăm să începem sezonul de liga a 4-a şi sperăm să câştigăm fiecare meci”, spune antrenorul Mircea Bolba.

  Pentru Olimpia II au evoluat Cherecheş ( 75 Horvath)- Paul C., Gândea, Csik, Ionescu- Ciul( 65 Tamas), Donca ( 65 Nilvan), Lukacs, Gulya ( 65 Tempfli), – Pop P.( 65 Pop D.), Bâgiu.

  Fila a plecat la Pâncota
  Titular în toamnă la Olimpia II şi la echipa de juniori republicani, portarul Karoly Fila a luat o hotărâre surprinzătoare şi cu trei zile înaintea primei etape din liga a 2-a a plecat la Şoimii Pâncota. Venit de la Liberty Salonta, Fila a apărat şi la prima echipă a Olimpiei în perioada de pregătire acesta fiind între buturile galben-albaştrilor inclusiv în amicalul câştigat , 3-1 cu Pâncota.

  “Ne-a surprins oarecum decizia lui, dar noi nu puteam să–i acceptăm toate pretenţiile avute. “ a explicat preşedintele CA, Ioan Câmpan despărţirea de Fila.

  Plecarea surprinzătoare a lui Fila lasă Olimpia cu doar doi portari la echipa de liga a 2-a, Anca şi Şuta !  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img