More


  Echipa păcii!

  - Advertisement -

  Baschet11

  Plecată la Alexandria cu doar opt jucătoare, din care jumătate junioare, CSM Satu Mare n-a avut nicio şansă în faţa gazdelor antrenate de Mădălin Piperea. Fără să forţeze, echipa din Teleorman a câştigat, 83-59, şi a rămas deocamdată pe poziţia a 3-a a clasamentului Ligii Naţionale.

  Că nimeni din tabăra noastră n-a crezut în vreo minune o arată şi faptul că de pe bancă echipa a fost condusă doar de antrenoarea secundă Lavinia Năstruţ. Antrenoarea Adriana Pricop a avut în week-end de plecat cu echipa U 13 de la LPS la un turneu din cadrul Campionatului Naţional în vreme ce pentru directorul tehnic Iulian Sin şi Clujul e prea departe d-apoi… Alexandria. Chiar şi jucătoarele păreau relaxate şi resemnate iar înaintea partidei au postat pe un site de socializare un selfie cu explicaţia…”Echipa păcii!”

  Remarcabil efortul făcut de Laza, Manta, Ferenczi şi Szmutku ce au stat tot meciul în teren, cu un plus şi pentru junioara Moldoveanu care a bifat de voie, de nevoie 35 de minute, a marcat nouă puncte şi a strâns cinci greşeli personale.

  Eniko Laza şi-a asumat rolul de lider şi a marcat 26 de puncte, Flavia Ferenczi a reuşit nouă puncte, Manta-8, Szmutku-4. Au mai jucat Kiss şi Kadar. Bianca Voica nu a făcut deplasarea din cauza… varicelei!

  Urmează miercuri un meci ceva mai accesibil, acasă cu codaşa CSM Oradea, de la ora 16.00, iar apoi sâmbătă o nouă deplasare infernală, la Alba Iulia!

  Cât despre meci de consemnat doar rezultatele pe sferturi, 20-14, 23-10, 24-18 şi 16-17! Având în vedere că azi e ultima zi de transferuri, CSM a transferat-o pe Diana Moraru de la Danzio Timişoara, iar pe ultima sută de metri, la gruparea sătmăreană ar mai putea sosi întăriri.
  Cristian Stan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img