More


  Elena Udrea, la DNA

  =

  1

  Fostul ministru al Dezvoltării Elena Udrea s-a prezentat marți la Direcția Națională Anticorupție, după ce Parlamentul a aprobat cererea privind începerea urmăririi penale și arestarea preventivă în cazul său în dosarul ”Gala Bute”.

  Întrebată la intrarea în DNA dacă este o “zi grea” pentru ea, Udrea s-a declarat “obișnuită cu zilele astea”, caracterizând ce se întâmplă drept “telenovelă fără sfârșit”.

  Hotărârile Camerei Deputaților privind cererea de urmărire penală a fostului ministru Elena Udrea, precum și cea de încuviințare a arestării preventive a acesteia în dosarul ”Gala Bute”, pentru săvârșirea de noi fapte, au fost publicate luni în Monitorul Oficial.

  Acestea au fost aprobate luni de plenul Camerei.

  Cererea DNA privind încuviințarea începerii urmăririi penale în dosarul Gala Bute, în care Elena Udrea este acuzată de trei infracțiuni de luare de mită, a fost aprobată de plen Camerei cu 218 voturi ”pentru” și 76 ”împotrivă”.

  Și solicitarea DNA de arestare preventivă a Elenei Udrea în același caz a fost aprobată de deputați cu 170 de voturi ”pentru” și 118 ”împotrivă”.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img