More  Ex-rapidistul Selagea s-a înţeles cu Olimpia

  1

  Fostul mijlocaş al Rapidului, Ciprian Selagea a ajuns la un acord cu Olimpia şi a semnat în această săptămână un acord cu gruparea fanion a judeţului.

  E un contract pe mai mult de şase luni după cum recunoaşte jucătorul de 25 de ani născut la Alba Iulia.
  Selagea a apucat deja să joace în două amicale pentru Olimpia , cu Pâncota şi UTA şi i-a convins pe oficialii grupării sătmărene.
  „Ştiu că e concurenţă serioasă pentru un post de titular dar sper să-i conving pe antrenori că merită să joc şi îmi doresc mult să ajut Olimpia în îndeplinirea obiectivului. Mă simt bine la echipă, pe câţiva dintre colegi îi ştiam aşa că nu mi-a fost greu să mă acomodez. „ spune mijlocaşul care sezonul trecut promova cu Rapid în Liga 1.
  „Nu cred că e un pas înapoi că am ales Olimpia. Aici e o atmosferă bună , un lot valoros cu care putem face performanţă” mai spune Selagea care consideră închis episodul Rapid.
  „Asta e viaţa. Noi am dus greul, am promovat în liga 1. Apoi am dat gol în Cupa Ligii după care brusc n-a mai fost nevoie de mine. Şi apoi de mulţi alţi colegi cu care am evoluat în eşalonul doi pentru Rapid. Am vorbit cu fostul meu coleg din Giuleşti, sătmăreanul Daniel Lung şi el m-a sfătuit să aleg Olimpia” a mai spus Selagea care abia aşteaptă să debuteze pentru Olimpia şi într-un meci oficial.
  Născut la Alba Iulia, Ciprian Selagea s-a format la Unirea după care din 2011 timp de două sezoane a evoluat la FC Bihor. În sezonul 2013 -2014 a trecut la Rapid , echipă cu care a promovat în Liga 1. Are şi 41 de selecţii la Naţionalele de juniori U16, U18 şi U 21 ale României.
  Cristian Stan

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE