More

    Înfrângere cu rezervele

    110967973_924824544217731_320536036_n

    Olimpia a încheiat minicantonamentul de la Salonta cu un ultim meci de pregătire. Galben-albaştrii s-au deplasat la Şiria pentru un amical cu formaţia de liga a 3-a, UTA Bătrâna Doamnă.

    Cu o echipă formată în mare parte din jucători veniţi în probe sau de la echipa a doua, Olimpia a cedat, scor 1-2 în faţa arădenilor. Unicul gol al echipei noastre a fost marcat de Gabi Cădar în minutul 90.
    Olimpia a avut primele ocazii ale partidei. Vlad Bujor a executat periculos, în minutul 15, o lovitură liberă de la 18m doar că portarul gazdelor, Mitrea, a respins de sub transversală. Peste alte cinci minute acelaşi Bujor scapă spre poarta arădeană doar că în momentul şutului e blocat la 9m de Mitrea.
    Cu fostul golgheter al lui Poli Timişoara în echipă, UTA deschide scorul în minutul 35. Szabolcs Szekely înscrie în minutul 35 cu o lovitură de cap după un corner executat de Burlă.
    UTA îşi dublează avantajul în minutul 62. Defensiva sătmăreană a respins la centrul terenului o lovitură de colț, Chindriș a recuperat și l-a deschis în dreapta pe Silaghi, timișoreanul a pătruns debordant în careu, a centrat pe 6 metri, de unde Cotoc a reluat plasat în colțul lung!
    Tinerii jucători de la Olimpia echilibrează jocul pe final şi reuşesc să reducă din diferenţă în ultimul minut prin Gabi Cădar.
    Olimpia va juca vineri de la ora 13.30 un nou amical, pe Cluj Arena cu echipa de primă ligă, Universitatea Cluj Napoca.
    UTA: Mitrea – Ad. Popa, Cotoc, Filaret, Burlă – Gheorghiță, Copil, Chindriș, Hlistei – Rus, Szekely.
    Olimpia: Anca – Ciul, Poti, Ioniță, Paul – Donca, Tilinger, Boldea, Selagea – Gulya, Bujor.Au mai jucat Csik M., Tamas, Bic, Rus, Faur, Cădar.
    Vă reamintim că marţi, Olimpia a învins cu 3-1 la Arad, pe Şoimii Pâncota.

    Tibi Csik: „Sper și am încredere că prindem primele 6 locuri”
    Antrenorul Olimpiei a modificat din configurația trupei sale față de meciul cu Șoimii Pîncota, disputat cu o zi înainte. Sătmărenii au afișat o gardă tânără și arțăgoasă, pe care UTA a reușit să o țină la distanță, cu puține excepții.

    „Mai mult din cauza condițiilor inexistente la Satu Mare, la terenuri mă refer, venim în zona de vest să jucăm. Am încercat azi o formulă întinerită, în mare parte sunt mulțumit”, a remarcat fostul fundaș.

    „Oli”, cum e alintată gruparea sătmăreană de suporterii ei, petrece iarna pe locul 8 din B2. „Pentru noi vin șase meciuri în care trebuie să adunăm punct cu punct astfel încât să prindem primele 6 locuri. E obiectivul nostru, sper și am mare încredere că îl realizăm”, a comentat Csik, satisfăcut că poate conta pe experimentatul Sălăgeanu în acest an: „Cu toate că astăzi n-a participat la meci, sunt sigur că ne ajută foarte mult”.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE