More  Invitaţie la amicalul de la Csenger

  După ce la Campionatul Mondial de Handbal Feminin pentru Tineret din urmă cu trei ani a găzduit echipa națională a României, orășelul Csenger, aflat la nici 10 kilometri de graniță, organizează, în buna tradiție a vecinătății, un nou eveniment sportiv de talie internațională, un meci de fotbal în sală între selecționatele U21 ale României și Ungariei.

  Partida amicală va avea loc miercurea viitoare, în 25 februarie, de la ora 19 (ora României) în Sala Sporturilor din Csenger, iar revanșa se va juca în ziua următoare la Baia Mare.

  Cele două federații de specialitate au ales Csenger, pe de o parte datorită proximității față de Baia Mare, iar pe de altă parte datorită popularității neobișnuite de care se bucură acest sport în orășelul din județul vecin, echipa locală având cea mai numeroasă și mai entuziastă galerie din întregul campionat al Ungariei. Organizatorii pun la dispoziția suporterilor români 50 de locuri într-un sector rezervat lor în sala din Csenger, iar biletele au fost deja puse în vânzare la magazinul Sport Mania și la cafeneaua Red Hat de pe Bulevardul I.C. Brătianu din Satu Mare, la prețul de 7 lei. Gazdele îi așteaptă pe sătmăreni în număr cât mai mare, să-și susțină echipa favorită.
  De remarcat că înaintea partidei oficiale va avea loc o partidă demonstrativă între grupele de juniori 2006-2007 de la formaţia locală Csenger şi cea de la Juniorul Satu Mare, pregătită de celebrul Attila Mandi.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE