More


  Istvan Kovacs, la testări în Cheile Grădiştei

  - Advertisement -

  kovacs

  În această perioadă ecusonul FIFA Istvan Kovacs se află la Cheile Grădiştei, alături de ceilalţi colegi de arbitraj. Careianul a participat la testarea fizică şi teoretică, prima parte fiind îngreunată de faptul că zăpada de pe traseu a fost prea mare pentru ca arbitrii să poată alerga în condiţii optime.

  Pe lângă partea cu testările, Kovacs este prezent şi la câteva sesiuni de cursuri, pentru a învăţa ultimele noutăţi în ceea ce priveşte luarea deciziilor cele mai bune în timpul unui meci. Istvan Kovacs a primit recent şi o diplomă de excelenţă la evenimentul organizat de Direcţia de Cultură şi Sport Carei care a desemnat cei mai buni sportivi ai anului, la Castelul Karoly. Atunci Kovacs a declarat că îşi doreşte un an cel puţin la fel de bun ca şi precedentul, cu o mulţime de partide internaţionale şi de înalt nivel.

  Un alt arbitru de top sătmărean, Ovidiu Mazilu va participa la rândul său, în perioada 17-20 februarie la un curs al lotului de eşalon secund la Mogoşoaia.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img