More


  Mani Gyenes, susţinut de Consiliul Judeţean

  - Advertisement -

  gyenes

  Performanţa sătmăreanului Emanuel Gyenes la ediţia 2015 a Raliului Dakar nu a trecut neobservată. Consiliul Judeţean, un susţinător al sportivului i-a acordat ieri o diplomă de excelenţă şi un premiu de 10.000 de lei, ca recunoştinţă pentru tot ceea ce a făcut până acum pentru oraş şi judeţ.

  Alături de Mani Gyenes, în sala de şedinţe a C.J. au fost prezenţi preşedintele Adrian Ştef şi vicepreşedintele Mircea Govor, care au dorit să îi mulţumească şi să îl felicite pentru performanţele sale remarcabile.

  Adrian Ştef a declarat că, instituţia pe care o conduce este datoare să sprijine şi să susţină sportul sătmărean, implicit pe Gyenes. “Gyenes ne-a reprezentat cu cinste judeţul de nenumărate ori la cele mai tari competiţii, trebuie scos în evidenţă acest aspect. Îi mulţumesc pentru tot ceea ce face pentru sportul sătmărean, pentru judeţul nostru şi promitem că îl vom susţine în activităţile sale. De aceea îi oferim acest premiu de 10.000 de lei ca recunoştinţă şi îl apreciem pentru ceea ce a realizat“, a declarat preşedintele C.J. Adrian Ştef.

  De cealaltă parte, vicepreşedintele Mircea Govor a precizat că este principalul său susţinător, şi a insistat ca Mani Gyenes să primească sprijin financiar. “Am fost şi sunt unul dintre cei mai mari susţinători ai lui Mani. Mă bucur că reuşim să fim aproape de el şi de sportivii de excepţie. Îl felicit din suflet pentru performanţele din acest an, am urmărit parcursul său într-o competiţie extrem de dificilă. Pe viitor doresc să propun colegiulor mei ca finanţarea lui Emanuel Gyenes să vină de la Consiliul Judeţean. Să i se aloce o sumă de bani pentru a nu fi nevoit să bată pe la uşi pentru a reuşi să meargă la Dakar şi la competiţii sportive. Îi mulţumesc lui şi sponsorilor din Satu Mare care l-au ajutat, un rol important a avut şi fostul preşedinte al C.J., Arpad Csehi, acum la Autonet“, a spus vicepreşedintele Mircea Govor.

  Mani Gyenes a mulţumit Consiliului Judeţean pentru sprijin şi pentru acest premiu. “În fiecare an am avut sprijinul C.J., m-au susţinut, e unul dintre finanţatorii care a fost mereu alături de mine. Au avut încredere că pot realiza lucruri măreţe, mulţumesc sătmărenilor pentru ajutor, iar de acum încolo voi reprezenta la fel oraşul şi judeţul“, a spus Gyenes.

  Ca şi obiectiv, Mani îşi doreşte să cucerească al optulea titlu la enduro şi enduro-cross, să fie prezent la a 12-a ediţie a Red Bull Romaniacs, la Internatioanal Six Days, în Slovacia, dar şi la o etapă de Campionat Mondial de rally-raid.

  La final, preşedintele Ştef şi vicepreşedintele Govor au promis că vor încerca alocarea unei sume consistente, mai ales că Gyenes are nevoie pentru Dakar 2016 de o motocicletă nouă, care costă undeva la 32.000 de euro.

  Daniel Chiorean  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img