More


  Meci crucial pentru play-off

  =

  După încheierea partidei de baschet, la sala Ecaterina Both, tot azi de la ora 18.30, voleibalistele de la CSM Satu Mare înfruntă ultima clasată a Diviziei A 1, U Cluj.
  O victorie sătmăreană asigură în proporţii mari clasarea echipei noastre pe loc de play-off la finalul sezonului regulat.
  Adrian Pricop a pregătit foarte bine acest meci pe care doreşte cu orice preţ să îl câştige. Totuşi, diferenţa din clasament este una importantă, de şapte puncte, “lanterna roşie“ acumulând doar şase puncte după 14 etape.
  Nu sunt probleme de efectiv în tabăra sătmăreană, iar atmosfera la echipă este una foarte bună.
  Junioarele au evoluat foarte bine la Tg. Mureş, iar alături de experienţa stranierelor Dyetkova, Zburova şi Mathews, echipa poate învinge Clujul. Ar fi nevoie de o victorie, pentru că în acest retur fetele noastre nu au reuşit să se impună, ce-i drept în faţa unor adversare mai bine cotate şi cu o mai mare experienţă în primul eşalon al voleiului din România.
  Partida din această seară va fi arbitrată de Marius Lazăr din Zalău şi Răzvan Lupuţan din Baia Mare, observator FRV fiind desemnat Dan Negroiu din Timişoara.
  D. Chiorean  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img