More


  Olimpia a surclasat FCM-ul

  - Advertisement -

  oli

  Cantonamentul Olimpiei s-a încheiat duminică, iar la întoarcerea de la Ocna Şugatag galben-albaştrii au susţinut un nou meci amical, la Baia Mare, cu FCM-ul din localitate.

  Dacă la Satu Mare Olimpia a învins Baia Mare cu 1-0, de această dată elevii lui Csik şi Dragomir au surclasat formaţia din Liga a III-a cu 6-1. Primele trei reuşite au fost semnate în primul mitan de Bic, care a reuşit o dublă, şi Bujor. În partea a doua, tot cu formaţia sătmăreană “vioara întâi“, au mai înscris Villand, Rus şi Feier, pentru o victorie categorică.

  Şi de această dată cuplul de antrenori Csik-Dragomir a folosit două formule de start, câte una în fiecare repriză.
  În prima parte au evoluat Şuta în poartă, Burlacu, Mureşan, Ioniţă, Iuhas în linia de fund, la mijloc Bic, Onicaş, Svartcopf şi Chivari, iar Bujor şi Faur în linia de atac.

  După pauză, portarul Marius Şuta i-a avut ca şi coechipieri pe Muntean, Bălău, Heil, Rus, Villand, Tillinger, Micaş, Feier, Tamas şi Mark Csik.

  În ceea ce priveşte cantonamentul, antrenorii au declarat că băieţii s-au pregătit bine, nu au fost probleme, doar Gabi Cădar s-a accidentat uşor la spate în ultima zi, dar nu e nimic grav, urmând să revină zilele acestea la antrenamente.

  “A fost o săptămână în care s-a muncit mult pe partea fizică. Păcat că nu am avut un pic de zăpadă, pentru că asta e sarea şi piperul în cantonamentul de iarnă. Băieţii s-au comportat foarte bine, cu siguranţă sunt obosiţi şi resimt antrenamentele, de aceea am decis alături de conducere să le acordăm câteva zile libere. După care, din nou la muncă, trebuie să pregătim foarte bine aceste meciuri din primăvară. Avem un lot valoros, care poate duce echipa şi mai sus în clasament“, a declarat Tibi Csik.

  După această perioadă de acumulare fizică, jucătorii Olimpiei au primit liber până marţi. Buna dispoziţie a fost la ea acasă, iar între sesiunile de alergări, băieţii au realizat şi un “selfie“ (foto alăturat).

  Apoi miercuri urmează pentru FC Olimpia alte două partide amicale, însă nu la Satu Mare ci în Ungaria la Nyirbator. Acolo, galben-albaştrii vor întâlni două formaţii de Liga a IV-a din judeţul Bihor.

  Daniel Chiorean  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img