More


  Ponta: În CSAT nu ar trebui discutate dosare penale

  - Advertisement -

  1

  Premierul Victor Ponta a declarat, duminică seara, că în CSAT nu ar trebui discutate dosare penale, făcând referire la posibilitatea discutării într-o viitoare ședință a acestui organism despre acuzațiile Elenei Udrea la adresa serviciilor secrete.

  “Eu cred că în CSAT nu trebuie discutate dosare penale. Dacă sunt dosare penale, /…/, nu CSAT. Deci nu știu să vă răspund la această… Până azi, nu există o asemenea propunere. Dacă va exista ceva care ține de siguranța națională, vom discuta, dacă nu, tot ceea ce ține de justiție nu intră în atribuțiile CSAT. Și nu e cazul să discutăm la CSAT dosare, denunțuri și bătălii de acest gen”, a spus Ponta la România TV, întrebat dacă în ședința CSAT din primăvară se vor discuta acuzațiile Elenei Udrea la adresa serviciilor secrete, așa cum a spus președintele Klaus Iohannis.

  Premierul a adăugat că va participa la ședința Parlamentului de luni unde președintele va ține un discurs.

  În altă ordine de idei, premierul Victor Ponta a menționat că și fostul președinte Traian Băsescu ar trebui tras la răspundere pentru că “regimul Traian Băsescu, prin reprezentanții săi — domnul Băsescu, doamna Udrea și alții — au comis nenumărate încălcări de legi, de principii democratice” și că își dorește să se facă dreptate până la capăt, chiar dacă se face un pic mai târziu.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img