More


  Prima victorie pe teren propriu în 2015

  - Advertisement -

  baschet

  Etapa a 22-a a Ligii Naţionale de baschet feminin a programat duelul dintre CSM Satu Mare şi CSM Oradea. În faţa unei echipe care nu a arătat nimic, echipa sătmăreană s-a impus fără probleme cu 83-64. Este prima victorie pe teren propriu în acest an pentru elevele Adrianei Pricop, după ce s-au impus în urmă cu o lună la Cluj.

  Primele trei sferturi au aparţinut baschetbalistelor noastre 20-15, 22-12 şi 24-19, ultimul sfert fiind acondat de Oradea, 17-18, la capătul unei întâlniri pe care fetele noastre au dominat-o de la un capăt la celălalt. Oradea a arătat ca o echipă de “curtea şcolii“, fără idei şi cu ratări incredibile din partea elevelor Adrianei Niculescu.

  Cele mai bune şi prolifice jucătoare de pe teren au fost Flavia Ferenczi, cu 26 de puncte şi Eniko Laza, cu 25. Pe lista marcatoarelor s-au mai aflat noua achiziţie Diana Moraru, cu 11 puncte, Renata Szmutku – 8, Valentina Bolba – 7, Luminiţa Manta şi Adriana Pricop – 3. Au mai intrat Bianca Kiss şi Anamaria Kadar.

  După meci, antrenoarea Adriana Pricop s-a arătat mulţumită de evoluţia fetelor. “Fetele au jucat bine, mă bucur că am câştigat. E o victorie care ne menţine pe locul nouă, loc pe care vrem să încheiem sezonul regulat. Pentru că urmează să jucăm în play-out cu locul 14“, a completat Pricop.

  Astăzi va ajunge la echipă şi ultima achiziţie, Chelsey Levingston Simon jucătoarea din America urmând să fie folosită în deplasarea de la Alba Iulia, de sâmbătă ora 16.00. Aşadar, o nouă deplasare dificilă pentru fetele noastre, în faţa unei echipe care se bate pentru Final Four-ul acestui sezon.

  Daniel Chiorean  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img