More


  Probleme mari la Câmpina

  =

  zsiga

  Probleme mari la echipa de pe locul doi din seria a doua a ligii secunde, Fortuna Poiana Câmpina. Nou promovata şi colega de clasament a Olimpiei se confruntă cu o lipsă acută de fonduri. Jucătorii au fost anunţaţi să nu mai vină la antrenament, urmând a le fi comunicată o decizie a patronului. Acum două zile, conducerea clubului le-a comunicat jucătorilor care mai erau în lot că, începând de ieri pot veni la sediul clubului pentru a-şi ridica actele, ceea ce înseamnă că le-au fost admise cererile de reziliere a contractelor. Practic, jucătorii devin astfel liberi să plece fiecare la ce echipă doreşte.

  În această situaţie se află şi un sătmărean, mijlocaşul Ervin Zsiga. Acesta s-a întors ieri acasă, urmând să îşi primească actele prin intermediul unor colegi. “Voi primi o copie cu rezilierea contractului dar şi legitimaţia. Deja semnasem prelungirea înţelegerii, mă simţeam foarte bine acolo, am avut condiţii bune de pregătire, nici din punct de vedere financiar nu am dus-o rău. Acum sunt acasă, o să mai discut în strânga-dreapta să îmi găsesc echipă. E exclus să revin deocamdată la Olimpia, ultimul sezon la Satu Mare a fost unul dezastruos pentru mine din toate punctele de vedere“, a spus Zsiga.

  Mijlocaşul sătmărean nu exclude însă varianta de a-şi găsi angajament în Ungaria, în primele eşaloane.
  Chiar şi aşa, există voci care susţin că încheierea relaţiilor contractuale dintre clubul Fortuna şi jucători nu este echivalentă cu retragerea echipei din campionat, existând varianta ca echipa să continue în eşalonul secund cu o echipă formată din tineri şi juniori.

  O altă echipă din seria galben-albaştrilor, Metalul din Reşiţa riscă depunctarea dacă nu-şi rezolvă litigiul cu Ardealul Cluj.
  Dani C.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img